RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 7. oktoober 2017

”VÕLTSITUD MAAILM”: Kirjanik ja filmirežissöör Jüri Lina peab Eestis oma tähtsaima loengu

See on kõige jalustrabavam loeng, mis varasemate saladokumentide ja haruldaste andmete alusel näitab meile tegelikku maailma, mida ka kõige elavam fantaasia ei suudaks välja mõelda. Ent teadustõendid viitavad sellele, et KÕIK väited meie universumi olemuse, elu päritolu, inimese arengu, meie ajaloo ja olude kohta on tuulest võetud. Paljastatakse jaburdamist Suure Paugu teemal ja räägitakse nn alternatiivsetest maailmaseletustest, millel puudub igasugune seos tegelikkusega. Juttu tuleb ka elu tegelikust mõttest.
Alustatakse sellest, et koolis pole lastele isegi õpetatud ohutut trepist käimist, Millest muidu rohked õnnetused vigaseks kukkumisest kuni surmajuhtumitega lõpetades. Rooma riigis sääraseid õnnetusi ei esinenud. Jüri Lina näitab, miks.
Homo sapiensi ja neandetaallaste DNA uuringud löövad jalad alt kogu meie senisel ettekujutusel inimkonnast. Seepärast jälitatakse neid teadlasi, kes on jäänud truuks teaduse teenimisele, mitte poliitilisele korrektsusele. Uuringud, sealhulgas geneetilised, viitavad hoopis millelegi muule, kui meile maailma elitaarsete jõudude kohta on sisendatud. Kuulaja saab teada, miks üliolulisi andmeid endiselt püütakse maha vaikida.
Juttu tuleb ka jubedatest asjaoludest, mis puudutavad meie tervist, sealhulgas ohtlike viiruste sihilikku levitamist. Varjatakse lihtsaid võtteid, mis säästavad meie tervist.
Räägitakse Apollo tapmiskatsetest, Apollo on olnud rooma ajastu (nagu ka antiikkreeka Apollon) kauni harmoonilise muusika kaitsejumal. Seda roima pannakse toime ka Eestis. Lektor toob esile värskeid andmeid, mida ajakirjandus varjata üritab.
Ajalooga manipuleerimisest on välja valitud Teise maailmasõja kõige tumedamad saladused, mis nüüd on ilmsiks tulemas. Sealhulgas Nürnbergi kohtuprotsessi kõige räpasematest saladustest.
Räägitakse raamatuist, mis on nii tõhusalt Saksamaa ja Rootsi raamatukogudest kõrvaldatud, et isegi asjatundjad pole neist kuulnud. Juttu on sealhulgas ühe eesti autori teosest, mis Lääne-Saksamaal varsti pärast Teist maailmasõda ilmus, paljastades Nõukogude armee koletislikke roimi. Avalikkusel ei lubata raamatuga tutvuda.
Loengu käigus peaks selguma tõsiasi, et kogu maailm on võltsitud. Õhtu vältel selgub, miks ja kelle huvides. Jüri Lina on avameelsem kui kunagi varem.

Stockholmis ja Göteborgis ette kantud sama loengu järel kõlasid arvamused: ”Parim loeng, mida ma kunagi olen kuulnud!” ”Kõik olid tundmatud andmed, mida ma pole kunagi kuulnud!”

Lektor tutvustab ka oma uusimat valmivat raamatut eesti keeles, seekord kauni muusika väljatõrjumisest - ”Rokiajastu resonantsid”. Teoksil on ka uus film, mille esilinastus toimub järgmisel aastal.

Tere tulemast sellele ainulaadsele loengule!
Vaheajal on võimalik osta raamatuid, heliplaate ja filme (DVD-l). Ettekande lõpus saab esitada küsimusi.

Aeg ja koht:
Esmaspäeval, 30. oktoobril 2017 kell 19-22 Tallinnas Puuetega Inimeste Kojas Endla t 59, Kristiine Kaubanduskeskuse vahetus läheduses. Juurdepääs ühistranspordiga, tasuta parkimine maja ees ja taga. Kesklinna poolt sõita Koskla tänava kaudu, sest Endla tänavalt ei pääse vasakult Mooni tänavale. Rongipeatus Lilleküla. Bussid: 16, 17, 21, 21b, 22, 23, 24, 24a, 26, 26a, 32, 33, 47. Trollid 1, 3, 4.
Sissepääs 9 eurot.

Teisispäeval, 31. oktoobril 2017 kell 18.30-21.30 Pärnus.
Hotelli "St Peterburg" konverentsikeskus Hospidali 6 A. Sissepääs 8 eurot.

Kolmapäeval, 1. novembril kell 18.30-21.30 Tartu hotelli "London" konverentsikeskuses Rüütli 9. Sissepääs 8 eurot.

Reedel, 3. novembril kell 18-21 Rakveres Pikk 28 (hoovipealne maja).
Sissepääs 6 eurot.

Laupäeval, 4. novembril kell 14-17 Paide Spordikeskuses Aiavilja t 1.
Sissepääs 6 eurot. Rapla rahvas on tere tulnud Paidesse või Pärnusse.
Seekord jääb loeng Raplas eraviisilistel põhjustel ära.

Pühapäeval, 5. novembril 2017 kell 15-18 Kuressaares.
Ühisgümnaasiumi auditooriumis 138 aadressil Hariduse 13.
Sissepääs 6 eurot.

Järgmine loeng toimub aprillis ja see käsitleb Rootsi lähenemist hukatusele.

2 kommentaari:

Anonüümne 8. oktoober 2017, kell 22:57  

Jääb minu poolt kuulmata, nagu kõigil eelmistel kordadel. Jüri Lina tähtsaim loeng lõpeb kell 21.30, aga viimane rong Jõgeva poole läheb 19.58.

ARVAJA 18. oktoober 2017, kell 01:21  


Tere. Mina saan Jüri loengut kuulata. Saan kuulata ka aastate pärast, sest võtan

loengu diktofoni peale. Saan ta loenguid kuulata juba üle kümne aasta.

Anonüümsele soovitan, et ta annaks oma diktofoni sõbra kätte, kes saab Jüri loengule

minna. Sõber võtaks siis Jüri loengu diktofoni peale, siis saaks Anonüümne Jüri

loengut ikka kuulata.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP