RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 8. november 2017

MATTI ILVES: EUROKRAADID ON VIHASED!

Šveitsis on korraldatud siduv rahvahääletus, mis kohustab tööle võtta esmajärjekorras eelkõige oma kodanikke. Sellega muidugi ei ole rahul EL-i mitmesugused bürokraadid.
See rahvahääletus toimus juba 2014. aastal ja rakendati veebruaris 2017. Eurokraadid näevad siin muidugi teatud piiranguid, mis seatakse nii inimeste absoluutsele liikumisvabadusele.
Šveits on üks kõige demokaatlikumaid riike maailmas ja seal korraldatakse igas tähtsama küsimuse otsustamisel referendum. Šveitsi poliitilisest süsteemist lugege SIIT.
Euroopa Liit on sekkunud juba varemgi liitu mittekuuluvate riikide siseasjusse, kõigepealt tulevad meelde veel Norra ja Island, Ukraina. Kuidas vaenati aga korra Šveisi, sellest SIIN.

Seal, Šveitsis, on asi seatud nii, et poliitikutel ei ole mingeid võimalusi kõrvale põigelda rahva tahtest ja peavad võtma iga kord referendumil avaldunud seisukohta seadusandlikult. See tähendab, et rahva tahe mida on avaldatud rahvahääletusel tuleb raiuda seadustesse.

Meil, aga ka paljudes ELi osariikides, rahva tahte üle aga lihtsalt naerdakse ja seda ei võeta üldse tõsiselt. Sest mida see loll rahvas üldse arvata oskab ja meie poliitikud oleme ikka targemad, ning teame täpselt, mis rahval tarvis on.

Kasutatud allikas: http://magneettimedia.com/sveitsi-aikoo-tyollistaa-sveitsilaiset-ensin-eurokraatit-raivoissaan/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP