RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 24. november 2017

MATTI ILVES: VENE KEEL PUHKEB EESTIS ÕITSELE

Just nimelt, taolsi arenguid on Eestis juba praegu näha. Asi on osaliselt selles, et keskerakonna valijatest on teatavasti 80 % venelased ja neile tuleb ju kuidagi vastu tulla.

See vene keele võidukäik puudutab esialgu vaid suuremaid linnu. Näiteks Narvas kaotatakse üldse eestikeelne keskkool ja eesti lapsed peavad tulevikus õppia seal koos venelastega. Tallinas on mindud seda teed, et loobutakse puhtalt eestikeelsest haridusest ja selle asemel luuakse segakoole, mille lõpetajad räägiksid võrdsel tasemal eesti- ning ka venekeelt.
Jah, õpilaste segregatatsiooni lõpetamise poolt olin ka mina, aga mitte sellisel kujul. Need segakoolid peaksid jääma ikka eestikeelseteks koolideks, mitte aga vene- ja eestikeeseteks.

Nüüd tuleb esialgu üks märkamatu suundumus. Kui veram paljud vene lapsevsnemad paigutasid oma lapsed eestkeelatesse lasteaedadesse ja eesti koolidesse, et lapsed omandaksid võimalikult hea eesti keele, siis nüüd on kahjuks see tendes lõppenud.
Arvake ära mille pärast? Aga seepärast, et eestikeelsetes lasteasutustes käib meeletu homo- ja LGBT propaganda! Venekeelsed lasteaiad ja koolid on sarnasest jõledast propagandast veel puhtad. Kuna vanelastest vanemad on selles osas märksa konservatiivsemad kui eestlased, siis seepärast ongi selline  eelpool kirjeldatud suundumus pea täisesti lõppenud.

Kui siia liita veel ülikoolide üleminek ingliskeelsele õppele, siis saavutataksegi Eestis kaugem reeturvalitsuse eesmärk kolmekeelsest osariigist, täpselt nii, nagu oli kaugel tsaariajal. Ainult saksakeel on asendatud ingise keelega.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP