RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 16. jaanuar 2018

MATTI ILVES: BRÜSSEL ON LOONUD INIMKAUBITSEJATELE SEADUSLIKU KAITSE

Midagi õige kummalist toimub tänapäeval Vahemerel. "Valitusvälised organisatsioonid" tegutesvad inimkaubandusega lausa tööstuslikus mahus. Selline maffia toob Euroopa Liitu tuhandeid ja tuhandeid (nüüd ületavad arvud juba miljonit) sisserändajaid ja nende tegevust "inimeste päästmisel" abistab ning koordineerib Itaalia rannavalve.
Siin on tegemist lihtsalt pettusega ja selline süsteem ei saaks töötada, kui seda ei oleks salaja heaks kiitnud Euroopa Liit, kes teeb avalikult nägu, nagu käiks kõva võitlus ebaseadusliku sisserändega.


Jälgimise aja jooksul (2 kuud) on toodud Euroopasse 39 000 aafriklasest ebaseaduslikku immigranti salakaubana Itaaliasse, väidetavalt igasuguse koostööta Itaalia ja ELi asutustega! Mis on absoluutne vale.

Brüssel on loonud inimkaubitsejatele tegelikult seadusandliku kaitse. Selleks on vastu võetud ELi resulutsioon "Pääste ja otsimistöödest", mille teksti on asetatud lõik teha koostööd sisuliselt inimkaubitsejatega: "Era-laevakaptenitega ja valitsusväliste organisatsioonidega, kes aitavad merel päästa inimesi ei tohiks riskida karistuse alla sattumisega selle abi eest."

Selles pole enam ammu mingit saladust et EL soodustab igati aafrikaste tulekut E. Liitu ja sellel on kaugeleulatuv eesmärk, kes veel ei ole lugenud, tehke seda siin:
http://rahvuslane.blogspot.com.ee/2016/02/matti-ilves-coudenhove-kalergi-plaan.html

Kasutatud allikas: https://www.zerohedge.com/news/2016-12-04/something-strange-taking-place-mediterranean

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP