RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 8. veebruar 2018

MATTI ILVES: KONSERVATIIVID JA EUROKONSERVATIIVID

Eurokonservatiivid ei ole enam konservatiivid, pigem kaasaegsed mõningate konservatiivsete sugemetega liberaalid, sest Euroopa Liidus on valitsemas ühtne ideoloogia nn. lideraaldemokraatia ja see lihvib kõik parteid ühenäoliseks.

Tõelised konservatiivid on E. Liidus siiski olemas, aga neid ei peeta "parketikõlvulisteks" ja lisaks on veel sildistatud paremäärmuslasteks. On olemas veel silt vasakäärmuslased, kuid seda kasutatakse äärmiselt hava, vaid erti radikaalsete kommunistide kohta.
Huvitav, aga Eestis on ka üks vasakäärmuslik partei ja see on meie sotsialistid (SDE), selliseks on nad kujunenud peamiselt Ossinovski juhtimisel.

Eestis pretendeeib EKRE (Eesti Konservatiivne Rahvaerakond) kõrval veel konservatiivide tiitlile eurokonsrvatiivne partei IRL, kes vasakpoolses valitsuses võtab vaid mõne konservatiivse poosi, kuid midagi reaalset korda ei saada.

Nagu juba öldud, on Euroopa Liidus tõelised konservatiivid ainult "paremäärmuslased" ja Eestis eelõige EKRE!

Tänapäeva ühiskond E.Liidus on täiesti segamini paisatud ja järgitakse liberaaldemokraatia sildi all tegelikult uusmaksistlikku ideoloogiat, mille peamine eesmärk on rahvusriikide ja rahvaste kaotamine ning valge rassi hävitamine.
Samuti juurutatakse liberaaldeemokaatias solidaarsust, mis algselt oli vabatahtlik mõiste, kuid nüüd on muudetud osariikidele kohustuslikuks.
Ka tähtis on siin poliititkorrektsus  ja nn. uuskeel, mis paiskab täielikut segi keele mõisted rahva teadvuses. Poliitkorrektsus on muudetud tegelikult üheks tsensuuri vormiks, kusjuures keegi ei tea täpselt millest hoiduda, sest seda mõistet ei ole võimalik defineerida.

Tõelised konservatiivid lähtuvad eelkõige inimühiskonnas väljakujunenud väärtustest, mitte segastest ja sageli ebamoraalsetest "euroopalikest väärtustest".
Konservatiivid kujundavad ükiskonda inimese järgi (sest inimloomus on püsiv), mitte aga inimesi ühiskonna järgi, mis marksistidel on alati sarnanenud tegelikult inimkatsete tegemisega.

Tähtsamaks eesmärgiks konservatiividel on rahvuslus ja oma riigi säilimine, vastupidiselt kaasaegsle liberaaldemokraatiale, mida juurutatakse E. Liidus.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP