RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 19. märts 2018

MATTI ILVES: LÄTI ON VEEL NORMAALSEM OSARIIK KUI EESTI

Läti on veel normaalsem osariik, kui seda võrrela Eestiga. Sest seal ei ole veel vastu võetud kurikuulsat kooseluseadust, kuigi riigiametnikud on koostanud umbes samasuguse kooseluseaduse kui on Eestis.

Et kooseluseadus parlamendis jälle arutlusele võetaks, selleks pidid homod, lespid ja teised väärakad koguma kokku 10 000 allkirja ja mis te arvate, kaua see neil aega võttis? Täpselt 3 aastat!! See juba näitab, et seadus pole seal üldse populaarne nagu ka Eesti elanike seas. Siin õnnestus see vale ja pettusega siiski kuidagi Riigikogus läbi suruda.

Aga seda "õnne" polnud LGBT+ kogukonnal siiski eriti kauaks. Sest Läti parlament hääletas selle juba esimesel lugemisel maha ja menetlusest välja.
Selles süüdistati seal eelkõige Venemaa vaenulikku propagandat, mis seekord oli tõesti õige ja lausa eeskujuvääriv. Meil süüdistati selle seaduse vastaseid samuti putinismis ja Venemaa käsilaseks olemises - eelkõge muidugi EKREt. Meil konservatiivid ei ole loobunud lubadusest, see seadus kohe tühistada paremate aegade saabudes, mis võivad tulla juba aasta pärast (03. märtsil 2019) peale Riigikogu valimisi.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP