RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 2. aprill 2018

Eesti Meel: Antikommunistlik üleskutse oma riigi taastamiseks

Delfi.EE portaalis 21. augustil ilmunud uudis andis kinnituse, et kommunistlik anastus pole lõppenud, juttudel Eesti taastatud iseseisvusest puudub mõte.

Kreeka justiitsministri Stavros Kontonise suu läbi saime teada Euroopa Liidu olemuse tagamaast:

Konverentsi selline sisu ja pealkiri «Kommunistlike režiimide kuritegude pärand XXI sajandi Euroopas» saadab väära ja ohtliku poliitilise sõnumi, mis (…) läheb vastuollu EL-i alusväärtustega. (…) Natsismil ja selle põhjustatud õudustel oli üksainus versioon (…) kommunismist seevastu on võrsunud kümneid ideoloogilisi liikumisi, millest üks on Praha kevade perioodil (…) tekkinud eurokommunism, mille eesmärk oli ühendada sotsialism vabaduse ja demokraatiaga.
Kreeka justiitsministri sõnu ei saa mõista valesti – kommunistlike režiimide kuritegeliku pärandi esiletoomine läheb vastuollu EL-i alusväärtustega, sest tänane eurokommunism EL-i näol on Euroopa kommunistlikest režiimidest välja kasvanud. See on ka Eestis jätkuva kommunistliku okupatsiooni otsene kinnitus.

Tähelepanu kõrvalejuhtimine. Nii on ka arusaadav, miks eesti kommunistide meelemuutus koos värvivahetusega n-ö üleöö võimalikuks sai – kommunistlik okupatsioon mitte ei lõppenud, vaid muutis vormi.

Rahvale puru silma ajades seostati NSV Liidu poolset kommunistlikku okupatsiooni VF-i vägedega, kuna nende väljumisega okupatsioon justkui lõppes.

Tegelikult oli see ainult tähelepanu kõrvalejuhtimine tõsiasjalt, et kommunistid jäid edasi võimule ja kordus 1940. aasta stsenaarium, kus Eesti justkui vabatahtlikult liitus kommunistliku monstrumiga. Nüüd sai selle monstrumi nimeks EL.

Tänased eurokommunistid tunneb eksimatult ära sellest, et nad rõhutavad euroopalikke väärtusi – neid, mis Kontonise ütlust mööda on vastuolus kommunismtide kuritegude hukkamõistuga. Edasised kommentaarid on liigsed.

Kommunismitõrje alaku! Eurokommunistliku okupatsiooni järelmid on Eestile olnud isegi hullemad kui N Liidu kommunistlikul okupatsioonil. Eesti rahvastikukao prognoos, mille toob välja viimane inimarengu aruanne, on masendav — järgmiseks sajandivahetuseks poole miljoni võrra kahanev elanikkond.

Alustagem sellest, mida me kõik kohe teha saame. Need on asja teadvustamine ja rahumeelne vastupanu.

Kallis rahvas, ärge valige ühtegi eurokommunisti ei kohalikel ega ka riigikogu valimistel! Kõik, kes euroopalikest väärtustest räägivad, kuuluvad sellesse eurokommude nimekirja ehk teisisõnu: nad on müünud Eesti aate, rahvuse, iseseisvuse ja teenivad võõrast, Eestit hävitavat ideoloogiat.

Usun, ainult ühisel jõul suudame lõpetada kommunistliku okupatsiooni Eestis, et liikuda lõpuks edasi inimväärsema tuleviku poole. Mis oleks, kui teeksime kommunismitõrjega algust juba täna!?

Allikas: http://eestimeel.blogspot.com.ee/2017/08/antikommunistlik-uleskutse-oma-riigi.html
Teabeläte: Mati Väärtnõu arvamuskirjutis «Kommunistlik okupatsioon lõppegu!» ajalehes Meie Maa

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP