RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 13. aprill 2018

MATTI ILVES: JÄLLE PEAKSIME VÕTMA LÄTIST EESKUJU

Alles hiljuti kirjutasun artikli:"Läti on veel normaalsem osariik kui Eesti", see on SIIN. Asi on läinud juba niikaugele, et jälle peaksime võtma lätlased eeskujuks. Sest seal võeti vastu seadus, et õppetöö toimub gümnaasiumides edaspidi ainult läti keeles!
Peab selle otsusega seoses veel meelde tuletama, te Lätis kuulub valitsusse ka lätimeelne rahvuskonservatiivne partei Rahvuslaste Ühendus/Isamaale ja Vabadusele/LNNK (Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK").

Muidugi meie reeturpoliitikud ja valitsus midagi sarnast Eestis ei tee meie keele kaitseks. Vastupidi, põhikoolid ja gümnaasiumid tahetakse kujundada hoopis mitmekeelseteks. Viimasel ajal propageeritakse juba multikultuurseid koole!
Tegelikult viib see ainult eestikeelse kooliõppe kadumisele haridussüsteemis. Kui palju meie esiisad pidid võitlema saksa- ja vene keele palesurumisega, et saavutada lõpuks eestikeelne haridus üldhariduskoolides ja ka ülikoolis. Nüüd aga annavad reeturid selle ajaloolise suursaavutuse lausa vabatahtlikult käest!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP