RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 27. aprill 2018

MATTI ILVES: MIS ON KANTSLERI AKT?

Olen mitmelt poolt kuulnud, et Saksamaa ja USA vahel on salajane leping - Kantsleri Akt (Kanzler Akte), mis olevat sõlmitud Saksamaa ja USA vahel 21. mail 1949. Selline leping võtab riigilt tegeliku suveräänsuse.

Kaudne tõend selle kohta on asjaolu, et iga Saksamaa kantsler sõidab Washingtoni varsti pärast ametisse astumisest ja tõenäoliselt allkirjastab seal selle akti. Midagi on üldsusele siiski sellest aktist läbi tilkunud

See leping pidi piirma mitmeti Saksamaad, seda eriti ajakirjanduse osas, nõnda-nimeteted  liitlastel, tegelikult USA-l pidi olema pea täielik kontroll Saksamaa meedia üle ja seda kuni 2099. aastani. Aktiga seatakse veel piirangud riigi kullavarudele, mida hoiti seni USAs ja mäletan, millist vaeva nägi Saksamaa kas või nende osaliseks kättesaamiseks.
Piiranguid on teisigi, näiteks Saksamaa ettevõtete tegutsemisele välismaal, investorid, kes investeerivad Saksamaa majandusse pidid olema erilise kaitse all. Kindlad reeglid on seatud ka saksa ettevõtete müügile välismaal, sõjalise kaitsevõime vallas jne.

Seega Saksamaa Liitvabariik ei saa olla kuidagi suverääne riik, sest seda haldab ja kontrollib tegelikult USA. Samas kui USAs on öeldud: "Rahvusliku ühtsuse tunne on võimatu ilma eneseaustuseta, mis omakorda on võimatu ilma vabaduseta." Selline on siis E. Liidu juhtriik.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP