RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 25. juuni 2018

Europoli aruanne näitab, et islamiterrorism on ja jääb Euroopa tuleviku hirmutavaks osaks

Poliitkorrektne Euroopa kaob islamihundi lõugade vahele.

Aruanne möödunud aasta terroriaktidest Euroopas tõestab, et ohvrid ja veri Lääne-Euroopa tänavatel on tõesti “uus normaalsus”.

Kolmapäeval avaldas politseiagentuur Europol oma terrorismiaruande raames hirmutavaid andmeid. 2017. aastal toimunud rünnakute arv suurenes 2016. aasta arvudega võrreldes 45%. Aruanne avaldati ja esitati kolmapäeval Haagis.

Terrorirünnakute arv suurenes  142-lt 2016. aastal 205-ni 2017. aastal. 2016. aastal tapeti 142 inimest, vigastada sai 379 ohvrit. 2017. aastal hukkus 68 inimest ja 844 inimest sai vigastada, vahendab Voice of Europe. See, et surmajuhtumeid oli eelmisel aastal poole võrra vähem, vigastatuid aga rohkem, on tingitud asjaolust, et ründajad on “vähem organiseeritud” kui varem, ja ka hädaabiteenuste kiire sekkumise tõttu.

68 terroriaktidega kaasnenud surmajuhtumist 2017. aastal omistati 62 islamistidele. Suurimad katsed või tegelikud rünnakud olid Suurbritannias, millele järgnes Prantsusmaa. Andmed põhinevad erinevatel rünnakutel, mis on terroristide poolt läbi viidud, mida on häiritud või mis on ebaõnnestunud, ütlesid Europoli direktor Catherine de Bolle ja Euroopa terrorismivastase võitluse keskuse juhataja Manuel Navarrete.

Euroopas on vähemaks jäänud ohvriterohkeid plahvatusi ja massitulistamisi, kuid sagenenud on moslemite viharünnakud, mida sooritatakse kättesaadavate vahenditega, näiteks kirveste ja nugadega. Islamiterroriste teeb ohtlikumaks see, et nad on enamasti valmis ise surema, kuid soovivad seejuures võimalikult palju teisi kaasa võtta.
Ilmselt ei hakka terrorijuhtumite arv kunagi langustendentsi näitama, sest Euroopa Liidu ja vasakliberaalide immigratsiooni soodustav poliitika toob Lääne-Euroopasse üha uusi potentsiaalseid terroriste.

Allikas: http://uueduudised.ee/uudis/maailm/europoli-aruanne-naitab-et-islamiterrorism-on-ja-jaab-euroopa-tuleviku-hirmutavaks-osaks/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP