RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 24. september 2018

MATTI ILVES: KAS EUROOPALE UUED VALITSEJAD?

Pilt: Cranach / shutterstock.com

 Itaalia siseminister Matteo Salvini: "Peagi valitame koos Orbaniga Euroopat." Selline võmalus oleks tõesti tore! Ja ega siin midagi imestada ei olegi, sest ükskord peavad ka ELi osariigid ärkama ja mitte lasta enda riike ja rahvaid hävitada.

Euroopa Parlament hääletas Ungari karistamise poolt, sest on "selge oht", et Ungari on pööranud selja E. Liidu väärtustele. Mis on siis need väärtused, antud juhul ainult pagulaste mittelubamine riiki.  Parlament nõuab artiklis 7 sätestatud menetluse algatamist riigi vastu, mis võib tipneda Ungari hääletamisõiguse peatamisega.

"Sanktsioonid Ungari valitsusele ja rahvale on poliitiline akt, hullumeelsus selles vasakpoolses Euroopas mida nad ei ole loobunud muuta," ütles Salvini pressikonverentsil Austrias.

Orban on vähendanud ebaseadusliku rännet 99,7 %, ehitades piirle tara! Salvini on keelanud sisserändajate laevadel siseneda Itaalia sadamatesse ja selle tulemusel on immigratsioon vähenenud 87 protsenti!
Samutu on Poola (Bulgaaria jt.) juba teatanud, et blokeerib kõik Ungari vastased sanktsioonid.

Aga meie reeturvalitsus võtab peale kvoodipagulaste, mida saadetakse meile E. Liidust, vabatahtlakult veel vastu 80 nn pagulast.

Kasutatud allikas: https://voiceofeurope.com/2018/09/italian-interior-minister-well-soon-rule-europe-together-with-orban/


0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP