RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 18. oktoober 2018

Facebook ja Twitter kustutasid mitmed populaarsed alternatiivmeedia kontod

Mark Zuckerberg ja Jack Dorsey viisid ellu ilmselt suurima vaba meedia vastase rünnaku, mis valmistab suurimat rõõmu globalistide marionettmeediale.
Mark Zuckerberg sulges 559 lehte ning 251 kontot, mille hulgas on mitmed suured alternatiivmeedia lehed, keda jälgivad miljonid inimesed üle maailma. Ja seda just mõned nädalad enne Ameerika vahevalimisi.

Ametliku avalduse järgi eemaldati kontod valeuudiste levitamise, poliitilise spämmi ja mitteautentse käitumise tõttu.
Jack Dorsey tegi kohe seda sama ja kustutas mitmed samad alternatiivmeedia lehed ja ajakirjanikud, kes Twitterit kasutasid.

Kustutatute seas on The Free Thought Project, Press For Truth, Anti-Media, Cop Block, Filming Cops, Counter Current News, Right Wing News, Noisy Room, Gun Laws Don’t Work, Reverb Press, Nation in Distress, Clash Daily, Voluntaryist Veterans ja mitmed teised.

Tegemist on pretsedenditu rünnakuga vaba meedia vastu. Massimeedia, mis on hädas sellega, et Trump neid kritiseerib, rõõmustab nüüd täiel rinnal taolise orwelliku kustutamislaine üle.
Trumpi administratsioon peab sellisele massilisele tsenseerimisele lõpu tegema. Facebook ja Twitter on kasvanud monopolideks, mis teevad koostööd nii omavahel kui ka demokraatide ja massimeediaga, et likvideerida tõeline vaba meedia kogu Ameerikas.

Globalistid, suur tehnoloogiatööstus ja massimeedia külvavad ameeriklased desinformatsiooniga üle ja üritavad Trumpi edusamme varjata ning nende suurust vähendada. Hoolimata sellest kasvab võimalus, et Trump valitakse 2020. aastal presidendiks tagasi. Ning seda ei takista ka alternatiivmeedia jõuline tsenseerimine.
Allikas: http://vanglaplaneet.ee/facebook-ja-twitter-kustutasid-mitmed-populaarsed-alternatiivmeedia-kontod/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP