RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 17. oktoober 2018

Mart Helme: rünnak kiriku vastu on rünnak demokraatia vastu

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna esimehe Mart Helme sõnul on radikaalsed homoõiguslased asunud ründama usuühendusi ja EELK-d, et lammutada või halvata oluline ühiskondlik institutsioon, mis seisab selgelt vastu perekonna ja abielu ümberdefineerimisele.

"Kiriku ründamisega on Eestis jõutud normaalsuse ja rahvusliku identiteedi lammutamise järgmisse faasi, kus liberaaldemokraatlike dogmade alusel hakatakse represseerima südametunnistus- ja sõnavabadust.
Üha jõhkram riigivõimu poolne tagakiusamine seksuaalvähemuste nõudmistega mittenõustuvate isikute ja institutsioonide vastu on Läänes olnud järgmine samm homoabielude seadustamise järel," ütles Helme.

"Kirikuvastase rünnaku eesmärgiks on hävitada kiriku moraalne autoriteet, mis on ühtlasi aluseks ühiskonna üldisele moraalsele koordinaadistikule. Avaldame üheselt toetust peapiiskop Urmas Viilmale, kelle õlul seisab raske ülesanne võidelda kiriku sisse pugenud liberaalsete lammutajate ja põhimõttelagedate konformistidega."
Helme sõnul on Eesti Konservatiivne Rahvaerakond kirikut alati käsitlenud liitlasena võitluses ühiskonna valdava enamuse poolt toetatud moraalsete tõekspidamiste ja traditsioonilise perekonna kaitsel.

"Avaldame kirikule toetust ja usume, et ta ei lase välisel survel ega sisemistel lõhkujatel sundida end taganema oma tõest. Kuna Eestis on kirik ja riik lahutatud, siis peame lubamatuks riigipoolset survet sundida kirikut hülgama oma ajatut õpetust, et võtta omaks ajastu kapriisidel põhinevaid libaväärtusi," ütles Helme.

"Konservatiivne Rahvaerakond on suutnud kooseluseaduse rakendusaktide vastuvõtu riigikogus siiani blokeerida. Sellega oleme seisma pannud meie rahvale võõraste äärmuslike ideede jõuga pealesurumise. Meie jaoks on küsimus selles, kas meie rahval on eluterved hoiakud ja väärtused või nõustume Lääne eeskujul dekadentliku allakäiguga, mis meie puhul tähendab rahvuse hävingut."

Allikas: http://www.meiekirik.net/index.php/uudised/529-mart-helme-ruennak-kiriku-vastu-on-ruennak-demokraatia-vastu

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP