RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 19. veebruar 2019

MATTI ILVES: ANTIFA, MIS SEE ON?

Antifa tekkis USA-s peale teist maailmasõda. Algul olid need mitmesugused antifašistlikud rühmad ilma kindla juhtimiseta. Nüüd on Anifa arenenud edasi ja sinna kuuluvad vasakpoolsed, anarhistid ning kommunistid (nüüd juba ka euroliberaalid), kes on nüüd osaliselt ühinenud. Nad kutsuvad üles vägivallale ja seda ainult mitte fašismi, rassismi, vaid ka "paremäärmusliku" ideoloogia vastu. Liikumisse kaasatud aktivistid kipuvad olema ka anti-kapitalistid.

Näiteks "Objektiiv" avaldas alles hiljuti artikli: "Antifa väljastas AfD liidrite tapmise manuaali". Erakonna Alternatiiv Saksamaale (AfD) juhtivate poliitikute tapmise üleskutsed olid koos üksikasjalike instruktsioonidega kuidas seda teha.
Midagi edasi aga ei juhtu, kus on Antifa aktivistide vahistamised ja kohtuprotsesside algatamised? Kõik paistab olema poliitiliselt korrektne!
Antifa soovitab edaspidi valimisi mitte korraldada ja leppida inimestel nende poolt kehtestatud režiimiga!

Kindlasti olete tähele pannud, et ka meil Eestis levivad juba Antifa põhimõtted ja seda kuni tapmisähvardustni välja. Ega meie siin ei tohi ja maha jääda ELi "poliitilisest kultuurist".

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP