RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 11. mai 2019

Aldo Roomere: Sõnavabaduse mõrtsukatest

Sõnavabaduse lausmõrv „Facebookis” pole kindlasti ainult Zuckerbergi teene. Meil siin Eestis tegutsevad erakordse usinusega kohalikud „kitsed”, kes saavad arvatavasti iga „vihakõne” või „rassistliku raevupurske” kustutamise ja blokeerimise eest korralikku honorari. Kogu sellele õigusriigi õõnestamisele tuleb teha otsustav lõpp, sest pole midagi jälgimat sellisest Nõukogude Liidu KGB restauratsioonist, mis töötab veelgi usinamalt kui punalippude lehvitamise kõrghooajal.
Arulageda vihavinguja Vilja Kiisleri eemaldumine „Postimehe” rahvuslasivihkavast kisakoorist oli meie punamaffia kaval käik, näitamaks rahvale, et midagi hakkab muutuma. Tegelikult aga krutitakse selle haleda libamalekäigu varjus kruvid veelgi rohkem koomale.

Kaua veel peame taluma rahvale otse näkku valetamist peavoolumeedia sotsikarva arvamusliidritelt? Kaua veel peame kartma tõde meie tänaseks täiesti pahupidi pööratud eetikas? Pidage meeles, kõik suukorvistajad – teie tegevus on KURITEGEVUS, ja kunagi saab ka karistatud! Aga te pole vist midagi kuulnud ÜRO Inimõiguste deklaratsioonist, või olete lihtsalt nii juhmid, et täidate vaid kusagilt kõrgemalt tulevaid käske?
Teie, au ja südametunnistuseta inimesetaolised olendid, ei vääri enam kohta inimkonna nimekirjas. Te olete samasugused parasiidid kui need, keda massiliselt Euroopasse laastama ja märatsema suunatakse. Ei, olete hullemadki, sest reedate iga päev oma riiki ja rahvast!

Jah, ka mina sain tänavu mai alguses järjekordse 30-päevase sõnavabaduse vanglakaristuse „Facebookis”, kuna nimetasin parasiiti parasiidiks! Aga kes ta siis on, kui saab meie riigilt lihtsalt niisama luksuskorteri, elamisraha, raha korteri sisustamiseks ja jumal teab, mida veel? Omad aga lakkugu panni, mis on juba teiste poolt tühjaks söödud!
Teie, sõnavabaduse mõrtsukate, pidevate pingutuste tõttu oleme peagi siin samas olukorras nagu Rootsi, Prantsusmaa ja Saksamaa. Kas seda soovitegi? Et siin lõõmaksid tulekahjud ja pauguksid pommid; et vägistamine oleks meie multikultuurse uuskodumaa lahutamatu osa? Igal õhtul enne magamaminemist peaksite vaatama neid videolõike, mõtlema, mida tähendab sõna „parasiit”, ja kes te ise olete!

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP