RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 29. mai 2019

Kas Ilves, Tsahkna ja Taro on valmis Eesti hävitama, kui neile miski ei meeldi?

Eesti esimest presidenti Konstantsin Pätsi ühelt poolt austatakse, et ta oli Eesti riigi looja, teiselt poolt aga kirutakse, kuna ta selle riigi ka hävitas.

Pätsiga seoses levib lausa legend, et ta olevat võimust ilmajäämise hirmus öelnud, et ta on valmis võimu nimel Eesti riigi hävitama, kui vaja. Et see on tema riik: tema selle lõi ja tema selle vajadusel hävitab, või midagi seesugust. Pisike riik, võimas mees, kõik on võimalik.

Seda ei tea, kas Pätsiga seotud legend tõele vastab, aga kui vaadata, mismoodi praegu ekspresident Toomas Hendrik Ilves, endine minister ja erakonna esimees Margus Tsahkna ning endine maavanem ja Põlva vallavolikogu esimees Igor Taro praegu Eestit materdavad, siis tuleb küll hirm peale. Kas nad tahavad tõesti Eesti hävitada?

Toomas Hendrik Ilves on ise öelnud, varem, presidendina, et iseseisvus on habras ning seda tuleb kaitsta ja hoida, iga päev. Ilmselt mõtles ta sellega, et väikse Eesti kohta ei tohiks päris kõike öelda, mida sülg suhu toob. Eriti veel siis, kui oled tähtsal positsioonil ja sinu sõnadest oleneb väga palju. Aga see viha ja raev, millega Ilves viimastel nädalatel on Eestit materdanud, läheb vastuollu kõigega, mida ta on varem öelnud. Kas ta ei mõelnud siis seda tõsiselt? Või on inimene aru kaotanud? Eesti riik, kõik need valijad, keda ta „ahvlaks” nimetab, maksavad talle veel hüvitisi ja pensioni. Peavad üleval tema abikaasat, kes kandideerib praegu Lätis Europarlamenti. Eesti maksumaksja raha eest makstakse kinni Läti kampaaniaid. Tõsi, selles pole midagi uut.
Olgu, Ilves Ilveseks, ta on olnud kogu aeg Eesti suhtes üleolev ja temast tehti president põhjusel, et mitte anda Arnold Rüütlile võimalust teiseks ametiajaks ametisse jääda. Toodi kena kikilipsuga välismaa mees, Ivo Linna laulis Estonia teatrimaja ees isamaalisi laule ja valijameestel läks süda härdaks.

Nüüd on ajad muutunud. Ivo Linna enam isamaalisi laule ei laula, Arnold Rüütel on isamaalise EKRE auesimees ja Toomas Hendrik Ilves sõimab eestlasi natsistideks ja fašistideks. Uskumatu, eksole. Kuhu me oleme jõudnud. Veel kümmekond aastat tagasi, kui „Kõigi Eestit” karjunud ning eestlasi natsistideks ja fašistideks sõimanud noored Tallinna kesklinna puruks peksid, poleks seda keegi uskunud. Seesama president, kes toona kutsus välismaad Eestile appi, õhutab nüüd ise internetiavarustes Eesti vastu mässama.

Sama lugu on Margus Tsahkna ja Igor Taroga. Mõlemad olid veel mõned aastad tagasi isamaalised, Eesti mehed, aga nüüd on asunud väikest Eestikest igast asendist materdama ja maha tegema. Ausalt, isegi Yana Toom kahvatub nende meeste kõrval. Ja mis on selle materdamise põhjus? See, et igati demokraatlikult valitud riigikogu seaduslikult valitud esindajad otsustasid moodustada valitsuse, mis on samuti igapidi seaduslik. Pealegi veel eestimeelne, mis tahab keskenduda peredele, maaelule ja riigikaitsele ning kaitsta väikest ja habrast Eestit massilise migratsiooni eest. Kõige selle nimel ju Eesti end kunagi vabaks laulis, või kuidas?!

 Nüüd on küsimus, kas Ilvesel, Tsahknal ja Tarol on tõesti plaanis see Eesti hävitada?

Allikas: https://lounaeestlane.ee/kas-ilves-tsahkna-ja-taro-on-valmis-eesti-havitama-kui-neile-miski-ei-meeldi/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP