RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 21. mai 2019

KUUM: Tamperes rünnati Odini sõdalaste meeleavaldust, neli ründajat võeti kinni

oome rahvuslik rühmitus Odini sõdalased (Soldiers of Odin) korraldasid täna Tamperes rahumeelse meeleavalduse, kus osales ligi 80 inimest. Tegemist oli eelnevalt registreeritud meeleavaldusega.
Meeleavaldajad liikusid rongkäigus Tampere kesklinna piirkonnas kella 15-17. Meeleavaldajad liikusid politsei info kohaselt kõnniteedel liikluseeskirju järgides.

Rongkäigu lõpuosas provotseerisid kõrvalseisjad rongkäigus osalejaid karjudes ja õrritades. Vana raamatukogu pargis pingestus olukord sedavõrd, et oli oht kahe grupi omavaheliseks arveteõiendamiseks. Tekkis olukord, kus provotseeriti ja lasti end provotseerida. Esines mõningaid füüsilisi kontakte. Praegu pole teada, et keegi oleks saanud vahejuhtumis vigastada.

Olukord rahunes maha politsei sekkumise tulemusel ning suuremat konflikti ei sündinud. Rongkäik jätkas oma teekonda ja selle vastu tegutsenud isikud jätkasi karjumist. Rongkäigu lõpetamine toimus politsei valve all.
Politsei võttis kinni neli isikut, kes ei olnud Odini sõdalaste rongkäigus. Rongkäigus osalejaid kuriteos ei kahtlustata.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP