RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 24. mai 2019

MATTI ILVES: Veerg Janice Atkinson - kõige olulisemad valimised alates 1951. aastast

Selle nädala ELi valimised on kõige olulisemad alates Euroopa Söe- ja Teraseühenduse loomisest 1951. aastal. Nüüd on teie enda otsustada, kas hääletate suurema integratsiooni, oma rahvusriikide kaotuse, oma suveräänsuse kaotamise ja hääletate selle eest, et saada mõttetuks olluseks Euroopa Komisjoni valimatute, vastutustundetute ja ebademokraatlike jõudude all.

Kui te arvate, et miljonid Lähis-Ida, India mandriosa või Aafrika sisserändajad on meie kristlikus kultuuris tervitatav muutus ja et naiste suguelundite moonutamine, burkad, šariaadiseadus ja keskaegsed viisid on kultuuriliselt rikastavad, siis sa saad anda oma hääle föderalistide poolt.

Kuid on veel üks Euroopa!
Kui ma moodustasin 2015. aastal Rahvusriikide ja vabaduse Euroopa rühma, teadsin, et olime selle tee alguses, mis näeks meie liikmeid valitsuses või vähemalt opositsioonis. See ongi juhtunud. Järgmine etapp on tagasi võtta kontrolli meie kontinendi üle, vabaneda imperialismist, mis on nakatanud Brüsselit, kus valitsevad egod, suured palgad, võimul on globalitid ja keda toetavad globalistlikud lobistid.

Hiljuti, pidades silmas ELi valimisi, on Itaalia Matteo Salvini ehitanud liitriikide vahelist koostööd, mis hindavad oma suveräänsust, identiteeti, õigusriigi põhimõtteid ja tugevaid piire.
Meiega on liitund Ungari, Kreeka, Soome, Taani, Eesti, Tšehhi Vabariigi, Slovakkia, Saksamaa, Bulgaariaga - seega on kokku viisteist riiki (kaasa arvatud praegused ENF-riigid).

Kui soovite oma kontinendi kontrolli tagasi võtta ja muuta Euroopa taas suureks, hääletage Salviniga liitunud riikide poolt.
Muidu peate meenutama, kuhu viis 1939. aasta.

Janice Atkinson, Euroopa Parlamendi liige

Kasutatud allikas: https://voiceofeurope.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP