RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 7. juuli 2019

Laulupeolise avalik kiri Eesti Vabariigi valitsusele: tehke nii, et rongkäigus oleksid ainult riigi- ja laulupeolipud

XXVII laulu- ja XX tantsupidu “Minu arm” – sellel lehvigu ainult riigilipud.

Laulupeoline Ülla Vähk pöördus valitsuse liikmete poole kirjaga, mille ajendiks oli LGBT üleskutse marssida laulupeo rongkäigus homolippude all.
“Lugupeetavad peaminister Jüri Ratas ja ministrid Tõnis Lukas, Mart Helme, Riina Solman, Mailis Reps, Urmas Reinsalu, Tanel Kiik, Raivo Aeg, Jüri Luik, Martin Helme; Taavi Aas, Jaak Aab, Mart Järvik, Kert Kingo ja Rene Kokk!

LGBT-Ühing on kutsunud rongkäiku marssima homolippude all, s.o. niiviisi kaasa marssima LGBT-kooriga: “Tule meiega laulupeo rongkäiku! Meie sõbrad Vikerlased hakkavad marssima nelja paiku, nii et kell 16 koguneme ühingu keskuses ja saadame Vikerlasi nende teekonnal Lauluväljakule.“
See, võõrad ja ideoloogilised lipud, loosungid ja muud plagud ning propaganda, tuleb eesti laulupeolt eemal hoida. Laulupidu saab toimuda ja peab toimuma ainult Eesti riigilipu ja laulupeolippude all.

LGBT on sisuliselt agressiivne võõrideoloogia ja Eestis mitteriiklik ega mitte riigilipu alla toimiv. Tuletan meelde, et USA on keelustanud homoideoloogilised lipud USA saatkondades.
Kas Te kujutaksite ette, kui rongkäiguga hakatakse kaasa marssima näiteks vene lipu, Georgi lintide või mille iganes muu saatel?? See genereerib segadust, arusaamatusi, konflikte jmt ning on selgelt väga destruktiivne. Selliseid intsidente eesti laulupidudel ei ole varem esinenud. Palun hoidke need ka nüüd ära.

Sellega seoses palun väga valitsusel või asjaosalistel ministritel, kultuuri- ja siseministril, teha enne homset rongkäiku avaldus selle kohta, et rongkäigus ei ole lubatud mingid muud lipud peale Eesti riigilipu ja laulupeolippude. Ning ühtlasi teavitada rongkäiku korraldavat ja selle eest vastutavat toimkonda asjast.
Aga kuna valitsus on Eesti riiki juhtiv tervik, siis kirjutan kõigile ministritele.”

Lugupidamisega
Ülla Vähk, laulupeoline,
pole kunagi kuulunud ühessegi erakonda

Loe ka: Laulu- ja tantsupeo solkimine: rahvuskultuuri üritatakse viia sinimustvalge alt vikerkaarelippude alla

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/eesti/laulupeolise-avalik-kiri-eesti-vabariigi-valitsusele-tehke-nii-et-rongkaigus-oleksid-ainult-riigi-ja-laulupeolipud/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP