RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 22. august 2019

Harri Kingo: Vaheri probleem pole probleem

Mina oma kaugusest ei ole pädev Vaheri pädevust ja sobivust ametisse hindama. Kui vaadata asja riigi seisukohast, siis on täiesti ükskõik, on seal ametis Vaher, Kastan või Palm - loeb, et ta oleks lojaalne ja teeks hästi oma tööd. Ametnik on mutter, kruvi, hammasrattake riigi suures masinas ja see detail peab lihtsalt korralikult funktsioneerima. Kas Vaher korralikult funktsioneerib, ma ei tea, ma pole selle üle otsustaja. Kui ta muutub tõrksaks või reaalseks tõkkeks, eks siis tuleb ta välja vahetada.

Kaheldamatult on meil teisi ja suuremaid probleeme. Ja esimene meie probleem on Kaljulaid. Teine Ilves. Mõlemad mustavad välismaal olles Eestit, kuidas nad vaid jaksavad. Eesmärk on ju selge - ärgitada välisriike ja EL-i midagi tegema, et Ratase valitsus ja EKRE sealhulgas lahkuksid. Ning et Reformierakond ja sotsid tagasi võimule saaksid.

Mina oma riigi kodanikuna tahaks aga opositsioonilt kuulda mitte Eesti lausmustamist, vaid seda, mida liberaalid opositsioonist võimule saades paremini ja teisiti teeksid, kui seda teeb praegune valitsus.

Ma pole aga sellest kuulnud poolt sõnagi. Nutetakse, halatakse ja ollakse solvunud mingite sõnade pärast, mida keegi on kusagil lausunud. Reaalsetest suurtest probleemidest ja lahendustest aga vaikitakse täielikult. Ei mingeid alternatiivseid kavasid, paremaid plaane, tegusamaid ideid - ei midagi peale selle lõputu hala ja solvumiste!

Kuidagi raske on mul uskuda, et just selle hala tõttu ongi Reformi toetajate protsent taevasse lennuanud. See jätab pildi, et meie rahvas koosnebki peamiselt mingitest nutunaistest.

Ongi nii? No ma ei usu! Ei seda mõtet ega Reformi hiigelprotsente.

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP