RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 13. august 2019

Harri Kingo:ERR juhtidele meenutuseks

Kuidagi on Toomas Sildam meil taas tõusnud tähtsaks ERR-i arvamusliidriks, kes saab järjest sõna ja kes muudkui arvab. Tema arvamiste suund on teada - ta on opositsiooni hääl ja kirjutaja.

Mulle meenub, et kui Sildam oli T.H.ILvese pressiesindaja, lahvatas skandaal, et ta oli nõuka ajal KGB nuhk ja koputaja. Nii selliseid tol ajal nimetatigi. Ta võttis selle omaks ilma vaidlemisteta. Ta oligi. Mingil imelikul kombel aga säilitas ta oma töökoha presidendi vahetus läheduses ja on vaatamata sellele teinud meedias arvajana märkimisväärset karjääri. Siin ja täna on see inimene isegi meie kartellimeedia arvamusliider.

Vanasti oli komme, et kui mingi väejooksik vaenlase poole üle jooksis ja omad reetis, siis võeti ta küll lahkelt vastu ja kuulati ära, mis tal öelda oli, aga hiljem ootas teda uute peremeeste poolt kas põlgus või isegi surm. Sest teati hästi - kes on üks kord reetnud, see on reetur ja võib alati uuesti reeta.

Eks kõige klassikalisem lugu reetjatest on aga lugu Juudasest, kes lootis ehk tasuks oma reeturiks olemise eest saada au ja kiitust, aga kes sai reetmise eest oma 30 hõbeseeklit ja keda põlgasid ka need, kelle kasuks ta reetis. Juudas sattus iseendaga lõpuks nii ületamatusse vastasseisu, et läks ja poos ennast üles.

Eks seegi Sildami kirjatükk on mõeldud selleks, et külvata eesti ühiskonda lahkmeelt ja hirmu, ebakindliust ja vastandumist isekeskis ning valitsusega. Minu jaoks on juba Sildami nimi artikli all tempel, et see lähtub reetjalt, keda mna ei saa usaldada milleski. Imelik, et meie avalik-õigusliku meedia juhid on selle inimese mineviku ja teod täielikult unustanud.
https://www.err.ee/969719/toomas-sildam-keskerakond-ja-isamaa-hoiatasid-ekre-t

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP