RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 28. september 2019

Jüri Lina loeng ”Kõige alatumad valed”

See loeng on ilmselt kõige jahmatavam, mida Jüri Lina kunagi on pidanud.
See on ühtlasi kuulajaskonna test, et näha, kui ulatuslikult võiks tekkida kognitiivne dissonants tegelikkuse ja massoonide kõige alatumate valede vahel. Tegelikkus toetub loodusseadustele ja kinnitab füüsikalisi võimalusi. Müütide levitamine takistab tegelikkuses oienteerumist.
Kuulajad saavad teada faktidest, mille olemasolust neil polnud aimugi, sest teatud andmeid on kiivalt varjatud. Õhtu vältel saab ilmsiks, et massoonid on oma ideoloogiliste käsilaste sotsialistide ja liberaalide abil tõhusalt teeninud oma halli kardinali – suurkapitali – kõige alatumaid huvisid. Demokraatia mõiste toel on kehtestatud sotsiaalliberaalne türannia, kakistokraatia, kus on vaba voli keskpärastel ja andetutel inimestel ja kust intensiivselt tõrjutakse välja kõiki üliandekaid indiviidid, kes töötaksid rahva huvides, lülitatakse ühiskonnast välja. Nikola Tesla on vaid üks neist traagilistest näidetest.
Õelad olendid, kes esinevad valgusingleina, on edukalt tõrjunud ilu ja headust.
Massoonid on naeruvääristanud kõiki elumõtet laiendavaid nähtusi, mida tihti nimetakse seletamatuteks, või lasknud neid maha vaikida, et avalikkust tasalülitada ja vaimset arengut takistada.
Varjatud ajaloo tundmine aitaks meie elu paremaks muuta. Just seepärast ei tohi avallikkus sellest teada saada. Neid, kes seda siiski soovivad tutvustada, laimatakse ja takistatakse.
Rahvusriikide lõhkumine on massoonide ja nende käsilaste tähtsamaid eesmärke.
Loomulikult tuleb juttu ka Rootsi rahvusriiki ohustavatest sündmustest ja asjaoludest, mida ka siseriiklikult on maha vaikitud, ning tervist puudutavaist andmeist, mida teadlikult varjatakse. Sealhulgas mahlaravi kohta.

Jüri Lina annab seekord ülevaate ka Eesti vabamüürlastest, paljastades nende olemuse ja KÕIK tähtsamad nimed selles arulagedas liikumises.

HOIATUS!
Kui olete ära kuulanud igati kontrollitud andmed kõige alatumate pettuste kohta, mille autoriks on telgitagused jõud, võib tekkida oht, et kuulajaskonna senine maailmavaade mõraneb või variseb koguni põrmu. Oht kognitiivse dissonantsi tekkeks on ilmne.

Vaheajal on võimalik osta raamatuid, sealhulgas Lina menukat ”Varjatud tervisevalemit”, millest on ilmunud viis trükki, ja tema uusimat teost ”Rokiajastu resonantsid”, mis samuti on seotud terviseprobleemide ja maagiaga. Ka maagilisi nähtusi käsitlevat romaani ”Eemaldumine Kartaagosse”, Toivo Kurmeti imeilusa muusikaga heliplaate, mida Eesti Raadio keeldub mängimast, ja filme (DVD-l). Lisaks tema kujundlikke muinasjutulavastusi. Lõpuks saab esitada küsimusi.

Tere tulemast!

Aeg ja koht:

Esmaspäeval, 21. oktoobril 2019 kell 19-22 Tallinnas Puuetega Inimeste Kojas Endla t 59, Kristiine Kaubanduskeskuse läheduses. Priiparkimine maja ees ja taga. Kesklinna poolt sõita Koskla tänava kaudu, sest Endla tänavalt ei pääse vasakult Mooni tänavale. Rongipeatus Lilleküla. Kohale saab sõita ka busside ja trollidega.

Sissepääs 10 eurot.

Teisispäeval, 22. oktoobril 2019 kell 18.30-21.30 Pärnu hotellis "Strand"
Tammsaare puiestee 35. Sissepääs 9 eurot.

Kolmapäeval, 23. oktoobril kell 18.30-21.30 Tartu hotelli "London" konverentsikeskuses Rüütli 9. Sissepääs 9 eurot.

Neljapäeval, 24. oktoobril kell 18-21 Rakveres Gustavi majas Pikk 28 (hoovipealne maja).
Sissepääs 8 eurot.

Reedel, 25. oktoobril 18:00-21.00 Paides Järvamaa Keskraamatukogus Lai t 33, 3. korrus. Sissepääs 7 eurot.


Laupäeval, 26. oktoobril kell 13-16
Jõgeval LAISHOLMI PUBIs
Estakaadi 10. Loengu teema on seal ”Demokraatia telgitagustes”.
Sissepääs 10 eurot, pensionäridel 8.
Korraldaja on Laisholmi Pubi. Pileteid saab tellida ja osta sealt.

Laupäeval, 26. oktoobril kell 18-21

Raplas Elujõu Keskuses, Viljandi mnt. 72 G (sissepääs Ööbiku tänavalt).

Sissepääs 6 eurot.

Pühapäeval, 27. oktoobril kell 13-16 Viljandis.
Tähe peosaal, Posti 6.

Piletid eelmüügil aadressil  ellaruus@hotmail.com

Sissepääs 6 eurot.

Üritus Kuressaares jääb ära.

Järgmise üritusena toimuvad Eestis Jüri Lina uusima ja viimse filmi ”Praod fassaadil” esilinastused 2.- 8. detsembrini 2019.
Tallinnas, Pärnus, Tartus, Rakveres, Türil, Raplas ja Viljandis.

1 kommentaari:

never say never... 28. september 2019, kell 22:31  

Tere! Tuleks kutsauda kuulama vabapääsetaga kõik Riigikogu liikmed ja kogu valitsuse ministrid. Saaksid selginemise...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP