RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 21. september 2019

Lauri Jürgenson: Minu tagasihoidlikku arusaamist mööda, oleks viimane aeg selg sirgu ajada

Minu tagasihoidlikku arusaamist mööda, oleks viimane aeg selg sirgu ajada ja anda märku sellest, et praegu toimuv homoteemaline terror on läinud üle igasuguse taluvuspiiri.
Ma ei ütle poolt sõnagi selle kohta, et homodel poleks õigust olla. On ikka....aga ma leian, et selle elustiili harrastajatel ei ole mitte mingisugust õigust reostada normaalsete inimeste inforuumi.
Igasugune selleteemaline propaganda peab lõppema!

Peab lõppema taoline demagoogia, nagu oleks homode näol tegu ühiskonna nõrgema osaga, kes vajavad mingisugust toetust!
Ei vaja!
Tegu ei ole invaliididega, kes enestega toime ei tule. Igasugune hale mulin on lõplikult ära tüüdanud.
Kuna president andis üsna selgesti mõista, et sõna on vaba, siis minupoolne üleskutse ongi inimestele oma vaba sõna kasutama hakata. Samuti oleks tore näha, et meie president enda sõnade taha astuks ja tõepoolest midagi inimeste ühendamiste suunal ette võtaks.
Oleks väga teretulnud, kui ta ei roniks Annika Laatsu kirikusse homosid haipima, vaid midagi normaalsete inimeste kaitseks avalikult ütleks.
On seda liiga palju palutud?

Samuti oleks ka tore nüüd sotse näha kuskil vahelduseks normaalsuse eest seismas...et oma võrdset suhtumist kõigi vastu üles näidata.
Igasugu homo aktivistid võiksid hetkeks hoogu maha võtta ja mõelda, et miks on üleüldse moraalsus siia ilma tekkinud? Äkki on sellel mingi väga kindel põhjus? Ehk jõuab hälbega mõistus ise selle järelduseni, et idiootsuste najal maailm ei liigu edasi, vaid variseb koost?
Teisisõnu...kui te ka peaksite kunagi oma ebanormaalsuse lõplikult läbi suruma, jääb rõõm üürikeseks.

Võib tunduda uskumatu, aga nii nende asjadega siiski on. Kui ei oleks nii, siis oleks seda kuskil ajaloost ka näha....aga pole. Nagu kaalukauss on sinna poole kaldunud....järgneb kaos.

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP