RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 12. september 2019

Rahvuslased korraldavad laupäeval, 14. septembril 2019 Tallinnas piketi ja nõuavad Eesti lahkumist Euroopa Liidust

Rahvuslased korraldavad laupäeval, 14. septembril 2019 Tallinnas Vabaduse väljakul  Kaarli puiestee ja Pärnu maantee ristmiku Jaani kiriku poolsel nurgal iga-aastase piketi, nõudmaks 2003. aastal samal kuupäeval toimunud võltsrahvahääletuse tulemuste tühistamist ja Eesti lahkumist Euroopa Liidust (lüh. EL). 16ndat korda (s.o 16. aastat) samal kuupäeval toimuv pikett kestab kella 15-st kuni 17-ni.
1928.a  väljaantud brošüüris Kümme aastat Eesti riiklikku iseseisvust” kirjutab riigivanem Jaan Tõnisson (lk.5): „Rahva ülim vara on rahvuslik vabadus ja riiklik iseseivus”.

  Kuuludes Euroopa Liitu võtavad iga aastaga ühe enam maad hingeline tühjus, vaimne orjastumine, kirjeldamatu rumalus. Eesti kõigi aegade tuntuima riigimehe „ülimast varast“ ei räägi enam keegi.
Praeguseks on vallale pääsenud ensvelik valetamise, lömitamise ja pugemise hullus, millist isegi meie ei osanud karta. Põhiseaduslikke Riigikogu valimisi, mis peaksid olema riikluse aluseks, ei ole toimunud  Euroopa Liiduga liitmisest alates, selle asemel levib järjest laialdasem arvutipettus (nn e-valimised), kindlustamaks üleilmastajatest kurjategijatele võimu nii rahva kui riigi üle.Tühjaks jäänud põllumaa ja metsa ostavad üles kahtlased isikud ja/või nende varifirmad. Odavate toiduainete sisseveo läbi Euroopa Liidust on Eesti põllumajandus lakanud toimimast oma rahva toitjana.

Eestit valitsevad võõrvõimude käsilased ja käsualused, kes rikuvad oma peremeeste tahtmise järgi Eesti põhiseadust ja teisi seadusi, kuidas vaid heaks arvavad. Näiteks põhiseaduse järgi peaks Eestis olema käibel vaid oma raha (§ 111), ainus riigipiir määratud Tartu rahulepinguga (§ 122), riigikogu valimised toimuma ühel ainsal päeval (§ 60) ega riigikogu liige olla üheski teises riigiametis (§ 63).
Võimurite kontrolli all olev meedia varjab ja valetab eksitades inimesi.

Identiteedita, vaimsuseta ja tulevikunägemuseta EL-i impeeriumi vaesunud provintsist üritavad lahkuda peaaegu kõik noored. EL-i kuulumisest on saanud Eestile hukatus.

Korraldustoimkonna nimel Jaan Hatto tel. 51 903 374

Foto aastast 2015

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP