RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 27. oktoober 2019

Alex Jonesil on õigus: Hiina on tõsine oht ja juba võib olla liiga hilja

Meie vabariigi jaoks on hetkel tõeliselt ohtlik aeg
L. Todd Wood | The Washington Times

Hiljuti oli juttu sellest, et Ameerika Ühendriikide kõrgtehnoloogiliste ettevõtete monopol kustutas Alex Jonesi oma süsteemidest. Nad üritavad piirata publikut, kes tema materjali näevad. Ameeriklastel oleks mõistlik vaadata sügavamale ja mõelda, mis on selle sammu taga.
Olen kindel, et selle tegevuse põhjused on palju kuritegulikumad kui lihtsalt vaenu õhutamise peatamine, mis on tsensuuri ettekäändeks.
Alex Jonesil on tuline õigus, et kommunistlik Hiina kujutab endast ohtu meie eluviisile ja tulevikule. See oht on korrumpeerinud meie valitsuse, meie haridussüsteemi ja suurt osa meie kõrgtehnoloogilisest tööstusest.

Kas teadsite, et Google avas äsja Hiinas tehisintellekti keskuse, mille eesmärk on aidata Hiinat selles ülitähtsas tehnoloogias Ameerika Ühendriikidest ette jõuda? “AI-i teaduses ja kasutuses ei ole piire,” ütles hiljuti blogi postituses Google’i AI-i peateadlane ​​Fei-Fei Li. Huvitav eks? Ma arvan, et ta ei tea, et Hiinal on oma internetipiir – Suur Hiina tulemüür, mis hoiab selle riigi kodanikel eemale globaalse tõest. Kas teadsite, et hiljuti ei pikendanud Google kaitseministeeriumiga lepingut, kuna tehnoloogiahiiu tehnikud keeldusid kaitseministeeriumiga koostööd tegemast. Ehk siis keeldus Aameerikat kaitsmast.
Kas teadsite, et Apple aitab Hiinat oma ulatusliku Orwelli interneti tsensuuriga, kustutades oma platvormilt rakendused mis Hiinale ei meeldi?
Eelmisel õhtul otsustasin vaadata Mark Levini uut saadet Fox News’is; teema oli põnev. Külaline oli

Michael Pillsbury, Hiina ekspert, kellel on aastakümnete pikkune töökogemus mitmetes USA valitsuse administratsioonides. Tema kommentaarid olid kõhedust tekitavad. Ta avaldas äsja oma teose “Saja aastane maraton” (“The Hundred Year Marathon”). Ma laadisin raamatu alla ja lugesin seda kogu öö. Siin on mõned tähtsamad kohad:
Vale eeldus nr 1: Hiina kaasamine toob kaasa täieliku koostöö. See pole nii. Aastakümneid on Ameerika Ühendriigid aidanud kaasa Hiina tõusule. Nüüd on nad tõsiseks ohuks meie elule ja turvalisusele.
Vale eeldus number 2: Hiina on teel demokraatia poole. Nad ei ole. Nad on äärmiselt totalitaarne süsteem, mis püüab nüüd Ameerika Ühendriike valitseda.
Vale eeldus number 3: Hiina on jõuetu riik. Nad ei ole. See on vaid kuvand oma tõeliste plaanide varjamiseks ja läänemaailma uinutamiseks, et viia oma kava ellu kui on juba liiga hilja. See on iidne Hiina taktikat. (Sõja kunst)
Vale eeldus number 4: Hiina tahab olla ja nad on nagu meie. Nad ei ole ega tahagi olla. Aastakümneid on Hiina olnud ikkagi vaenulik vastane, püüdes meid oma võimule allutada. Juba nende majandus on palju suurem kui meie oma. Nad kasutavad võltsimist ja pettust, et varjata oma tõelisi vallutusplaane.
Vale eeldus number 5: Hiina sõjaväelased on nõrgad. Vastupidi, nad kontrollivad poliitika kujundamist ja on Ameerika Ühendriikide suhtes vaenulikud.
Soovitan kõigil seda raamatut lugeda. See on silmaringi avardav ning nagu tõde ikka teeb, röövib ka öise une.

Seega on väga hästi mõistetav, miks Alex Jonesi tsenseeritakse. Ma näen Pekingi ja meie tehnoloogiagigantide vahelist vestlust: “Vabanege Alex Jonesist või muidu”.
Ja miks kõlab meie meedias, Hollywoodis, Demokraatliku Partei ja akadeemilistes ringkondades Trumpi vastane retoorika? Sest Hiina kommunistid on nende taskud nutsu täis toppinud. Mäletate kuidas Bill Clinton rentis Hiinlastele Lincoln’i magamistoa? Enamik Hollywoodi stuudiotest kuuluvad nüüd Hiinale ning nad dikteerivad seda, mida Ameeriklased kinolinalt näevad. Ma olen püüdnud leida Hollywoodis produtsenti, kes teeks mu raamatu “Lost Bastards” põhjal filmi Korea sõjast. Lugu on Ameerika sõduri kangelaslikkusest. Ehk siis film hiinlaste tapmisest. Iga kord, kui mõni suur Hollywoodi tegija võtab asja käsile, ostetakse see Pekingi poolt ära.
Kas teadsite, et praegu on Ameerika Ühendriikides 300 000 Hiina tudengit, kes saadavad oma teadustööd, patendid ja intellektuaalse teabe koju Hiina kommunistidele? Nad on imbunud meie valitsusse, meie koolidesse, meedia- ja meelelahutustööstusesse ning meie tehnoloogiafirmadesse.
See ajab hirmu nahka.
Lõppude lõpuks, Demokraadid on vasakpoolsed ja sotsialism on lihtsalt kommunismi kergem vorm.Kes rahastab kogu seda sotsialistlikku propagandat, mis kogu Ameerikas plahvatuslikult levib? Eks see Hiina ole.
Muidugi ei soovi marksistid, et Donald Trump oleks võimul. Ta seisab selle eest, mida nemad vihkavad – vabaduse, õigusriigi, Ameerika asutajate väärtuste, tõelise vabaturu ja kapitalismi eest.
Meie vabariigi jaoks on hetkel tõeliselt ohtlik aeg.

Aga Venemaa? Venemaa majandus on väike ning tõenäoliselt väheneb selle osakaal veelgi. Neil ei ole sellist võimekust nagu Hiinal, et muuta meie elulaadi ja ohustada meie julgeolekut. Siberis on alad, mis põhimõtteliselt kuuluvad Hiinlastele. Peking on endale saanud pikaajalised kokkulepped ja kasutab Vene maad ja maavarasid. Hiinlased on läbirääkimistega saavutanud selle, et peale lääne poolt sanktsioonide kehtestamist venelased sisuliselt maksavad hiinlastele peale, et nende gaasi ostetaks. Võib-olla seepärast Vladimir Putin tahabki Donald Trumpiga rääkida, et leida ühine seisukoht, kuidas edasi liikuda. Võibolla ta mõistab, et ta ei saa seda maad hiinlastelt tagasi.
Venemaa on ostnud internetis mõned Facebooki reklaamid ja püüdnud Ameerikat lõhestada. Need ei ole reaalne oht. Venemaa teema on pettus, et varjata midagi muud, palju hullemat. Loomulikult on nende käitumine olnud konkureeriv ja vajadusel tuleb neile vastu seista – NATO piire tuleb kaitsta. Kuid reaalne oht Ameerikale on Hiina.
Alex Jones teab seda, ta on sellest palju rääkinud ja tal on õigus. Nüüd keerasid hiinlased ta kanalid kinni.
Toimetas: Peeter Proos

Allikas: http://vanglaplaneet.ee/alex-jonesil-on-oigus-hiina-on-tosine-oht-ja-juba-voib-olla-liiga-hilja/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP