RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 13. oktoober 2019

EKRE ei poolda homoaktivistide toetamist, mis toimub sotsiaalministri heakskiidul

Sotsiaalminister Tanel Kiike ei näi huvitavat koalitsioonipartneri seisukohad LGBT ühingu rahastamise küsimuses.
Radikaalsest ideoloogilisest programmist lähtuvate ühiskonnalõhestajate riiklik rahastamine on täiesti lubamatu, toonitab Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna aseesimees ja rahandusminister Martin Helme, viidates ennekõike peamise homopropagandistliku organisatsioonina tuntud Eesti LGBT Ühingule.
“Meie jaoks on radikaalsete ühiskonnalõhkujate rahastamine täiesti lubamatu. Eriti groteskne on, et needsamad aktivistid on kõige ägedamad valitsusvastased protestijad. Samuti töötavad nad vahel varjatult, vahel avalikumalt valitsuse poliitikale vastu riigiametnikena,” toonitas rahandusminister Helme Objektiivile antud kommentaaris.
Tema sõnul on probleem selles, et kavala lükkega on tekitatud olukord, kus homoaktivistid saavad raha mitte otse Eesti eelarvest, vaid reeglina on see euroraha.
“Euroraha omakorda jagavad ministrid nende enda valdkondades ette valmistatud meetmete alt. Selge, et nn sidusa ühiskonna meetmed on nii kirjutatud, et just homoõiguslased raha saaks.“
Helme sõnul saaks sotsiaalminister Tanel Kiik reegleid muuta, kui tahaks. Aga ei taha.
Helme kinnitusel on EKRE esindajad korduvalt kõnealuse teema tõstatanud koalitsiooni sisestel aruteludel, väljendades väga selgelt positsiooni, et praegune olukord, kus terve rida vasakpoolseid võltskodanikuühendusi saab iga-aastast ja ulatuslikku riiklikku toetust, ei saa jätkuda.
Kui 2013. aastal oli sotsiaalministeeriumi kaudu LGBT ühingule eraldatud summa 6000 eurot, siis tänavu anti homoaktivistide käsutusse koguni 96 000 eurot maksumaksjate raha.

Kui liita siia ka Eesti Inimõiguste Keskusele ja Feministeeriumi portaali haldavale MTÜ-le Oma Tuba eraldatud summad, on ainuüksi tänavu sotsiaalministeeriumi kaudu toetatud homo- ja sooideoloogilise propaganda eestvedajatena tuntud “kodanikeühendusi” kokku ligi 250 000 euroga, kirjutas Objektiiv.
Keskerakondlasest sotsiaalminister Tanel Kiik pidas suvel vajalikuks isiklikult külastada Eesti LGBT Ühingut, et arutada selle eestvedajatega muu hulgas ühingu riikliku rahastamist.

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/ekre-ei-poolda-homoaktivistide-toetamist-mis-toimub-sotsiaalministri-heakskiidul/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP