RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 13. oktoober 2019

IGATI TUBLI ISA!

Te päeva kliimaterrorit taluma pidanud perepea Rannar konfiskeeris oma 16aastaselt tütrelt mobiiltelefoni ning lõpetas ära taskuraha andmise. Uued tossud jäid ka ostmata.

“Kogu asi läks käest ära pärast reedest kliimaprotesti. Laps ei läinud kooli, vaid määgis koos lambakarjaga Toompeal,” pahandab Rannar. Edasi läks asi päris hulluks. Perekond pidi terve laupäeva kliimamantrat korrutava lapse tujutsemist taluma. “Ajas mingit täiesti seosetut iba kährikkoertest. Ma küsisin, et kust otsast see naftast tehtud jope siis ökom on?”

Taskurahale kriips peale
Laupäeva õhtuks oli Rannaril juhe täielikult koos. “Kutsusin tütre enda juurde ja ütlesin, mobla utiili, taskurahale kriips peale ja autokooli sissemakse jääb ka tegemata, sest autod on ju saatanast! Lisasin, et kliima huvides jääb ka kauaoodatud Tenerife reis ära!” Püha viha täis tüdruk läks oma tuppa ja lõi pauguga ukse kinni.

Tossude pesemine on ilus kliimaneutraalne tegu
Järgmisel päeval kui tusane tütar oma toast lõpuks välja suvatses tulla, teatas ta, et isa oli lubanud talle uued botased osta.
“Ütlesin, et tehku parem üks ilus kliiimaneutraalne tegu ja pesku oma vanad tossud vee ja seebiga puhtaks. Vett võtku vihmaveetünnist. Laps hakkas selle peale jubedalt hambaid krigistama ja sulges ennast uuesti tuppa. Esmaspäeval kooli minnes oli plika imestus suur, kui ma ta taskurahast ilma jätsin. Niikuinii ostad mingit palmiõliga tehtud kräpp-šokolaadi!

Mis saab edasi?
Kui kaua tütar sedasi edasi tusatseb, Rannar ei tea. Samas kiidab ta kogu seda kliimahüsteerikute värki, sest autokool ja Tenerife reis oleks perekonna eelarvele korraliku põõna pannud.

Allikas: Monika Helme, Facebook

2 kommentaari:

Anonüümne 13. oktoober 2019, kell 16:12  

See oli algselt nelli teatajas, niiet para huumor.

Unknown 14. oktoober 2019, kell 02:50  

Nujah ega Telffist sellist lugu ei tulekski.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP