RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 18. november 2019

"EESTI DEMOKRAATIA ON OHUS! VÕITLUS EKRE JA TEMA MINISTRITE VASTU NÄITAB AINA KASVAVAT TENDENTSI. MIS JA KES VÕIVAD OLLA SELLE TAGA TEGELIKULT?

On täisti selge, et täna ei ole meil normaalselt toimivat õigusriiki! Ajakirjandus tegeleb kohtumõistmisega ja prokuratuurist on saanud repressiivorgan. Kuritegusid uuritakse valikuliselt ja on näha, et siin on valitud maailmavaateline pool. Kuid ikkagi, kes on see keegi kes seda kõike suunab?

Võimu kohta õeldakse, et võim korrumpeerib, täielik võim korrumpeerib aga täielikult ja see on sageli tingitud rotatsiooni puudumisest. Võimule on jäänud pikaks ajaks ühed ja samad persoonid.

Kaja Kallase ja reformierakonna hüperaktivismist võib ka aru saada, neile pressib aeg peale, sest üsna varsti hakkavad tulema ka raportid rahapesu kohta. Sellest ka see meeletu kajakakisa.

VANU AJALEHTI SIRVIDES MIDAGI IKKA LEIAB

See 40 kinniste näomaskidega kapoka öine reid keskerakonna büroos 2012 aasta jaanuaris, põhjuseks ettevõtja Jüri Luige 500 eurone annetus kõlab täna halenaljakalt, kuid samal ajal tõenäoliselt ei ole juhus, et ka KaPo peadirektori Raivo Aeg-i teadmisel toimus ajaloo üks suuremaid rahapesutegevusi läbi Eesti? Äramärkimist väärib, et just KaPost on avastatud ka kõige rohkem vene luure heaks töötanud agente.

Juba aastal 2011 teadis rahapesu ja terrorismi rahastamise tõkestamise valitsuskomisjoni juht RAUL VAHTRA, et asi on mäda ja toonased protokollid tõestavad seda veenvalt, kuidas riigiametnikud teadsid ammu, et Venemaalt voolavad Eestisse ja Eestist tagasi hiiglaslikud jõed kahtlast raha. Muide, sellele juhtis tähelepanu ka Euroopa Keskpank.

Alles hiljuti külastasid Reformierakonna juhtpoliitikud Justiitsministrit Raivo Aeg-i, esitades talle küsimuse, kas maaeluministri volituse andmine PRIAle kohtuskäimiseks oli seaduslik, maaeluministrit süüdistatakse valetamises ja sajas muus surmapatus.
Aeg omakorda vallandab EKRE suunal sõimuvalingu, väites, et EKRE rünnakud prokuratuuri suunas on äärmiselt häirivad ja jälestusväärsed.
Kuid kelle nägu täna meie prokuratuur siis tegelikult ikkagi on?

See tänane rünnak EKRE vastu, välja otsitud pseudoteemad ning olulistelt sündmustelt tähelepanu hajutamine on põhjusega ja see põhjus on juba üsna läbinähtav.

Meenutaks mõningad episoode minevikust, mida katab tänaseni teadmatus ja saladusteloor.

Oleme kindlasti märganud ,et mitte kuidagi ei taha laheneda endiste reformierakondlastega seotud kuriteokahtlused, näiteks Tallinna Sadama asi. Selgub, et see ei jõuagi ilmselt kohtukullini, sest 55-aastane Harju maakohtu kohtunik Julia Vernikova taandab end Tallinna Sadama kohtuprotsessist, kuna plaanib 2020. aasta suvel minna pensionile. Kas siin oodatakse tõepoolest taaskord aegumist?

Tänast justiitsministrit teame kui tulihingelist Peaprokurör LAVLY PERLINGU toetajat, kes ise endine Saaremaa miilits, kelle KaPo peadirektoriks olemise ajal tegutses KaPo ridades äärmise viljakusega vene luure heaks ka Aleksei Dressen. ALEKSEI DRESSEN on tänaseks õnnelikult välja vahetatud Venemaale piiril röövitud Eston Kohveri vastu, kes muide väidetavalt töötab edasi sealsetes luureorganites, ...

ABIELUS JULGEOLEKUSTRUKTUURIDE JA VÕIMUVERTIKAALIGA?

Aastal 2013 sunniti KaPost lahkuma rahapesu uurinud uurija AIVAR ORUKASK, kes läks rahapesu teemadel nõu pidama KaPo korruptsioonivastase büroo juhi ­MARTIN PERLINGUGA. Tema üllatuseks ilmusid sellele kohtumisele ka toonane peadirektor RAIVO AEG ja tema asetäitja ERIK HELDNA. Miks Orukask üleöö KaPo usalduse kaotas, pole avalikusele teada.
Martin Perlingust ja Lavly Lepp-Perlingust on tänaseks saanud elukaaslased. Lavly oli enne Martin Perlinguga tutvumist pikka aega KaPos Peadirektorina ja Peaprokurörina töötanud, tänaseks manala teele lahkunud Jüri Pihli elukaaslane.

Kas teave mis saadi Krediidipangaga seotud isiku kaudu, et vene ärimees ANTON GER olevat rahastanud sotsiaaldemokraatlikku erakonda, viis Aivar Orukase töölt eemaldamiseni? Milliseid teeneid sotsid selle eest küsisid, avastas Orukask midagi veel hullemat, või sunniti ta lahkuma liigse agaruse ja kontakti otsimise pärast FSBga, et rahapesu tõhusamalt uurida, sellele vastused puuduvad.

KAS KÕRGED RIIGIAMETNIKUD TAKISTASID AUSAT UURIMIST?

Endine riigiprokurör STEVEN-RHISTO EVESTUS on öelnud, et sageli juhtus nii, kus prokuratuur kuulutas Orukase algatatud kriminaalasja uurimise mõttetuks ja tahtis toimiku arhiivi saata, Orukask aga vaidlustas selle, või saatis riigiprokuratuuri teabenõude küsimusega, miks uurimine ei edene.(?) Tavaliselt politseinikud nii ei käitu väitis toonane Riigiprokurör Evestus, kelle õeldu põhjal olid temal tülid Orukasega tavapärased. Mulje, et kõrged riigiametnikud on varasemalt takistanud rahapesu uurimist, kriibib hinge.

Anton Geri keda on süüdistatud 10 aastat tagasi suurimas 64 miljoni euroni küündivas rahapesus on toodud ka üheks arvatavaks põhjuseks sotsiaaldemokraadi ja endise siseministri ANDRES ANVELTI kiiresti halvenevas tervises ning töölt lahkumises.
Ger ja Anvelt olid peretuttavad, samal ajal liigutab Ger läbi oma firmade Ateka Resource ja Instance miljoneid sularahas üle riigipiiri Eestist Venemaale. Summad on nii kolossaalsed, et Ateka tarvitab raha vedamiseks soomustatud autot.

Justiitsminister Raivo Aegi ei heidutanud isegi 2011 aastal IRLs toime pandud räige kuritegu Eesti riigi vastu, elamislubade müügiskandaal ja liitus sellele vaatamata 2014 aastal IRLga. Seal oli teda ees juba ootamas skandaalne luurekoordinatsiooni juht EERIK NIILES KROSS, kes ülejooksikuna erakonda vahetas ja reformierakonnaga liitus. Märksõnadena võib siin välja tuua seosed Artic Sea kaaperdamise ja reisikeelu alla sattumisega USAs.

Kuid järjest huvitavamaks läheb. Rahapesuskandaali keskmes olev Swedbank on kaitsnud Rootsi riigitelevisiooni väitel Venemaa üht kõige ohtlikumat oligarhi ISKANDER MAHMUDOVIT, keda teatakse Vladimir Putini lähikondsena ja kelle Eestis tegutsenud äripartneritele MAKSIM LIKSUTOVILE ja SERGEI GLINKALE jagas kodakondsust just Keskerakonna ja Reformierakonna valitsus.

Nende meeste ettevõtete nõukogus on istunud ka keskerakondlane JAAN TOOTS ja eestkostjateks olnud toonane justiitsminister ja reformierakondlane REIN LANG, kui ka keskerakondlane, hiljem reformierakonda siirdunud endine siseminister KALLE LAANET.

Huvitav on ka Postimees grupp suuromaniku MARGUS LINNAMÄE seotus Liksutovi ja Glinka kaudu vene miljonär RUSTAM AKSJONENKOGA, kellel oli osalus läbi Eesti investeerimisfirma Finartis Linnamäe ravimimüügifirmas Magnum Medical.

LÄBI SWEDBANKI LIIKUS OLIGARHIDE JA VENE SALATEENISTUSE RAHA?

RUSTAM AKSJONENKO oli samuti helde reformierakonna toetaja ja Eesti kodakondsuse kõrgeteks soovitajateks Aksjonenkole võis leida reformierakondlased PAUL EERIK RUMMO, LAINE JÄNES-RANDJÄRVE ja ANDRUS ANSIPI.

Hilisem pilguheit Panama paberitele ja selle seostele rahapesuga toob sealt välja vägagi huvitavaid nimesid ja tegelasi:
https://www.aripaev.ee/…/09/panama-blogi-teder-berman-gnidin

Saatuse irooniana on õelnud kunagine Eesti Finantsinspektsiooni juht (2007- 2013) ja endine reformierakondlane RAUL MALMSTEIN 2009. aastal, et aeg ajalt erinevad venemaa finantsinstitutsioonid rõhutavad, et Venemaa lähiriikides on probleeme rahapesu tõkestamisega, aga need on enamasti üldsõnalised avaldused ja rahapesu kahtlustesse ei pea ülitõsiselt suhtuma. (!)

REFORMIERAKONNA VALITSUS PAKKUS 2007 AASTAL KATUST SIMMILE JA TEISTELE VENE SPIOONIDELE

Reformierakondlane JÜRGEN LIGI, olles aastatel 2009-2015 rahandusminister, jõuab finantsinspektsiooni nõukogu istungitele üliharva. (18st istungist vaid kahele) Ligi aga süüdistab rahapesu järelevalve tegemata jätmises hoopis Taani finatsinspektsiooni.

Kapos pikalt Eesti riiki reetnud UNO PUUSEPA, HERMAN SIMMI ja mitmed teised reetmisjuhtumid panevad küsima, kelle huve teenis Reformierakond ja Jürgen Ligi, kui lammutas 2007-2008. a KaPoga konkureeriva eriteenistuse, sõjaväeluure?

KaPo oli kujunenud otsekui Eesti riigireetjate taimelavaks, KaPoga paralleelselt loodud sõjaväeluurel sellist "riigireetjate armeed" ette näidata polnud.
Igal juhul teenis selline Eesti kaitsevõime hävitamine taaskord Venemaa huve!

Aastatel 2007-2015 juhtis Sampo panka ja Danske Eesti filiaali tänaseks manala teele suundunud Aivar Rehe, kes sooritas enesetapu. Küllap oli sellel sügav isiklik põhjus aga see teadmine on koos Rehega hauas. Rahapesu oli selleks ajaks ületanud 200 miljardi piiri.

Reformierakond on muutunud ohuks demokraatiale ja Eesti omariiklusele!

Olgem ausad, kõik viimasel ajal reformierakonna poolt ellu kutsutud sündmused sobituvad väga raskesti Eesti kui demokraatliku õigusriigi kuvandiga ja paistab, et sellele palaganile ei taha kuidagi lõppu tulla.

Kuid milline roll on selles kõiges politseikindralinspektor ja justiitsminister Raivo Aegil?"


Allkas: Kersti Kracht, copitud "Äripäv" - Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP