RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 1. november 2019

MATTI ILVES: Afganistani sisserändaja arreteeriti varjupaigakeskuse töötaja ja eaka talupidaja surmamise eest

Sõjaväe vanuses Afganistani rändaja on vahistatud 32-aastase varjupaigakeskuse sotsiaaltöötaja ja 63-aastase põllumehe mõrva eest, teatavab Austria politsei.

33-aastast Afganistani varjupaigataotlejat, kelle nime Austria ametivõimud ei ole veel avaldanud, on praegu uurimise all kahtlustatuna mõrvades kahes loenduses, vahendab Associated Press.
Räägitakse, et esmaspäeval ründas Afganistani sisserändaja sotsiaaltöötajat noaga oma varjupaigakeskusesse vaidluse üle Tšehhi Vabariigi piiri lähedal Wullowitzis asuvas migrantide varjupaigas töötamise vaidluse üle. Väidetavalt suri sotsiaaltöötaja pärast seda, kui ta sai mitu korda pussitamisega raskeid vigastusi.

Öeldakse, et ka sotsiaaltöötaja abi saanud inimesed on saanud raskeid vigastusi pärast seda, kui afgaanlased neid ka ründasid. Seejärel ründas ründaja, kes põgenes pahatahtliku mõrva. sündmuskohalt, mõrvanud väidetavalt 62-aastase põllumehe, enne kui ta oma sõiduki varastas. Vahetult pärast kahtlusaluse vahistamist Ülem-Austrias Linzi linnas.

Võimude sõnul oli Afganistani sisserändaja esimest korda Austriasse saabunud 2015. aastal, enne kui tema varjupaigataotlus tagasi lükati. Kui mõrvad aset leidsid, oli tema tagasilükkamise kaebus menetluses. Augustis arreteerisid ametivõimud veel ühe Afganistanist pärit migrandi Austria riikliku populistliku Vabaduspartei (FPÖ) kontori maha põletamise eest.

Sellised mõrvad ja põletamised on juba igapäevased ja ei avalda erilist tähelepanu. Meil tuleb lihtsalt sellega harjuda, sest selline on nüüd meie elu!

Kasutatud allikas: https://voiceofeurope.com/




0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP