RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 10. november 2019

TAIVO SEPP: Mida mõtlen?

Aga mõtlen, et Peeter Helme näite puhul on meil Eestis tegu ühe konkreetse juhtumiga, kus inimene on sunnitud olnud töökohalt lahkuma, kuna ei nõustunud ajalehe peatoimetajana avaldama oma ajalehes homopropagandat. Selge näide meile peale laskuvast ideoloogilisest diktatuurist.

Mida veel mõtlen? Aga seda, et Postimehes töötavad ajakirjanikud, need kes kirjutasid kaebekirja Peeter Helme vastu, need nimetasid seda ajalehte maailmavaateta ajaleheks. Kas pole naljakas? Kui "maailmavaateta ajalehest" saab kinga mees, kel on oma maailmavaade ja kes keeldub avaldamast tema toimetatavas ajalehes poliitilist propagandat.

Nii nagu on olemas maailmas kasutuses sõnapaar "positiivne diskrimineerimine", see mis tõrjub valget meest, nii on ilmselt tulemas kasutusse ka "positiivne tsensuur". Noh Helme juhtum on selle parim näide.

Ja veel - mäletate milline kisa oli kui lahkus Postimehest eelmine toimetaja ja seejärel propagandist Kiisler. President tuli Riigikokku valges särgis "sõna on vaba". Noh mis nüüd siis lahti on? Meelsuse tõttu pidi inimene lahkuma samast ajalehest.

Allikas: A.Poolamets, Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP