RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 10. detsember 2019

Advokaadibüroo analüüs: LGBT riiklik rahastamine on toimunud vastuolus seadusega

Sihtasutuse Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks poolt advokaadibüroolt tellitud õiguslik analüüs näitab, et sotsiaalministeerium on Eesti LGBT Ühingule, Eesti Inimõiguste Keskusele ja MTÜ-le Oma Tuba (haldab portaali "Feministeerium") raha eraldanud õigusvastaselt ja volitusi ületades, sest hasartmängumaksu seadus selleks õiguslikku alust ei anna. Advokaadibüroo pöördus SAPTK esindajana õiguskantsleri poole taotlusega algatada menetlus ning kontrollida sotsiaalministri määruse ja teiste aktide vastavust põhiseadusele ja teistele seadustele.

"Igal juhul on ilmne, et sotsiaalministeeriumi poolt Toetuse Saajatele raha eraldamised ei vasta HasMMS sättele, mõttele ega eesmärgile. Samuti ei vasta sotsiaalministri ja kantsleri poolt (väidetavalt) HasMMS alusel antud õigustloovad aktid seaduse nõuetele ja on antud pädevust ületades," seisab advokaadibüroo LEADELL Pilv koostatud analüüsi kokkuvõttes.
Loe ka uudist portaalis Objektiiv.

Fotol: õiguskantsler Ülle Madise (Wikimedia Commons)
Juhtkiri: Jüri Ratas, LGBT-ideoloogia riiklik rahastamine peab lõppema

Allikas: http://www.meiekirik.net/index.php/uudised/1129-advokaadibueroo-analueues-lgbt-riiklik-rahastamine-on-toimunud-vastuolus-seadusega

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP