RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 8. detsember 2019

Huvitavat pühapäevaks: Angela Merkel: ühiskonna vabana hoidmiseks tuleb piirata sõnavabadust

Paul Joseph Watson | Infowars.com

Saksamaa kantsler Angela Merkel ütles, et ühiskonna vabana hoidmiseks tuleb sõnavabadust piirata.
„Kõigile neile, kes ütlevad, et neil ei ole enam võimalik arvamust avaldada, ütlen mina: kui te väljendate äärmuslikke vaateid, siis peate arvestama sellega, et teile hakatakse vastu,“ ütles Merkel Saksamaa parlamendis peetud kõnes.
„Sõnavabadusel on piirid. Need piirid algavad sealt, kust algab viha levitamine, siis kui rikutakse teiste inimeste väärikust. Me peame vihakõnele vastu astuma, vastasel juhul pole meie ühiskond enam see vaba ühiskond, mis ta oli, “ütles Merkel.
https://twitter.com/ezralevant/status/1200191002629345281?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1200191002629345281&ref_url=http%3A%2F%2Fvanglaplaneet.ee%2Fangela-merkel-uhiskonna-vabana-hoidmiseks-tuleb-piirata-sonavabadust%2F

Muidugi on see, mis “riivab” teiste inimeste “väärikust”, täielikult subjektiivne ja võib hõlmata ka neid väljaütlemisi, mida enamik inimesi peab täiesti vastuvõetavaks.
Arutelu sõnavabaduse üle Saksamaal on intensiivistunud, kuna riik on alates 2015. aastast võtnud vastu üle miljoni Lähis-Idast ja Põhja-Aafrikast pärit sisserändaja.
Paljusid sakslaseid on süüdistatud vihakõnes vaid selle pärast, et nad viitavad „vihafaktidele“ – sellele, et sisserändajad on vastutavad paljude kuritegude ja seksuaalsete rünnakute eest.
Hoolimata sellest, et Saksamaa valitsuse enda arvud näitasid, et vägivaldne kuritegevus riigis kasvas aastatel 2015 kuni 2016 10 protsenti ning rohkem kui 90 protsenti kuritegudest panid toime noored meesoost sisserändajad.
Osad Saksamaa seadusandjad üritasid isegi vastu võtta seadust, mis oleks inimesi vangi pannud ELi hümni solvamise või ELi lipu põletamise eest.
Selle asemel, et valitsus tegeleks massiimmigratsiooni probleemidega, korraldatakse sakslastele ümberõppe kampaaniaid, et julgustada neid aktsepteerima oma uut reaalsust.


Allikas: http://vanglaplaneet.ee/angela-merkel-uhiskonna-vabana-hoidmiseks-tuleb-piirata-sonavabadust/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP