RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 15. detsember 2019

Kaja Kallase maine kukub kolinal ja tõmbab kaasa ka erakonna oma

TV 3 vaatajaküsimus reedel, 13. detsembril.

Tõenäoliselt lootsid poliitoravad noort ja kena naist oma liidriks valides seda, et tolle naiselik taust hakkab meepotina mõjuma, kuid praegune efekt on üha enam vastupidine – Kaja Kallas on Reformierakonna tupikteele viinud.
Seda oli näha neljapäevasel õigusriigi arutelul Riigikogus, kus Kaja Kallas esines üleriigiliselt kuumal teemal üdini äärmuslikult – tema ettekandest selgus, et riiki ohustavat ainult koalitsioon, opositsiooni võimule pääsedes aga muutuvat kogu Eesti õitsvaks õigusriigiks.

Kaja Kallas on näidanud ka seda, et tal puudub täielikult kompromissivalmidus, mis on kogu erakonna opositsioonipingile viinud.

Telekanali TV 3 vaatajaküsimus ei ole küll väga usaldatav (seda ei ole ka kallutatud Turu-uuringute AS-i ja EKRE-vihkaja Juhan Kivirähki omad), kuid mingi pildi ühiskonna meeleoludest see annab – tõenäoliselt ei vaata seda meediakanalit ainult kindla poliitilise suunitlusega inimesed.
Kaja Kallas on ennast nurka värvinud ja Eestis ilmselt Soome feminismi võidukäik ei kordu. Kuigi ka Soome noorte naiste valitsus sipleb algusest peale kriiside küüsis ja juhib riigi ummikusse. Nagu juhiks ka esireformitar.

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/eesti/kaja-kallase-maine-kukub-kolinal-ja-tombab-kaasa-ka-erakonna-oma/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP