RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 29. jaanuar 2020

Ilmunud on „Rahvusliku Teataja” jaanuarinumber

Rahvuslik Teataja” on paberkandjal igakuiselt ilmuv parteipoliitiliselt sõltumatu ühiskondlik-poliitiline alternatiivmeedia väljaanne. Alates 2015.a algusest ilmub kaheteistkümnel  A3 leheküljel. Ühes lehenumbris on keskmiselt 25–30 erinevat artiklit nii päevakajalistel kui ka majanduslikel teemadel. Kodulehel: rahvuslikteataja.ee on esitatud viimaste lehenumbrite esimesed leheküljed, kust võib leida iga numbri lühikese sisukokkuvõtte. Enama huvi korral saab „Rahvuslikku Teatajat” tellida toimetuselt: stuvsta@hot.ee, kui see ei õnnestu siis helistada:  51 903 374 või kirjutada HATTO/78201 VELISE. Sama soovi ja ka teiste küsimustega võib ühendust võtta meie levijuhtidega:

Tallinnas: Johanna Ranne, telefon: 59 037 103, meil: armane@gmail.com;                                           
Pärnus: Isabell Maripuu, telefon: 50 84 137, meil: isabell@mmeedia.ee                                                   
Tartus: Meelis Kaldalu, meil: meelis@tartu1000.ee

TELLIJATE NIMEKIRJA EI OLE ARVUTIS. SEE ON TEADA VAID TOIMETUSELE. LEHT SAADETAKSE TELLIJATELE ÜMBRIKUS.

Artikli näide jaanuarikuu "Rahvuslikust Teatajast"

Jennifer Jaynes – vaktsineerimisvastane kirjanik ja bestsellerite autor, tapeti kahe lasuga pähe
 USA Today bestsellerite autor ja vaktsineerimise vastane Jennifer Jaynes tapeti 25. novembril (2019) kahe lasuga pähe. Jennifer oli bestselleri „Malice“ autor, kus ta miljonitele lugejatele ilukirjanduslikus vormis selgitas süvariigi mõrvarlikku vaktsineerimistegevust.
Romaan esitab kuritegelikku maailma, laste sugulist kuritarvitamist ja farmaatsiatööstuse pettust. Jennifer kirjutas samuti lasteraamatuid, et juba kõige nooremaid teha tuttavaks tervisliku eluviisiga.
See oli liig, mis liig. Hukkamisest paistab välja Suure-Farmaatsia käekiri. Saatuse iroonia on aga see, et kuritegelik vaktsiinitööstus ongi selline, nagu ta sellest kirjutas. Viimase kolme aasta jooksul on surnud äärmiselt kahtlastel asjaoludel terve rida alternatiivset meditsiini kasutanud arste. Erin Elizabeth on nende kohta rohkesti teavet kogunud. Selliseid juhtumeid on olnud 99. Üllatus! Jennifer Jayne on täpselt sajas. Kohutav! „USA Today kõige paremini müüv autor, kes kirjutas korruptsioonist vaktsiinitööstuses leiti surnuna kahe kuuli haavaga peas, tuleb välja nii, valid vaktsiinid, valid surma. Kui Sa valid võitluse vaktsiinide vastu. Oled ...“
Surmapõhjust avalikuks ei tehtud. See avalikustati alles siis, kui kuuldused hakkasid levima. Politsei asja ei uurinud, vaid teatas, et surma oli isik ise põhjustanud.  Väga kummaline, miks peaks kirjanik, kes on oma karjääri tipul, kelle raamatuid loevad miljonid lugejad, kes võib jõukalt elada, vaid oma kirjatööst, kellel on kaks kümne aastast poega ja mees, kellega ilmselt oli õnnelikult abielus, endale pähe laskma kuuli. Vabandust! Kaks kuuli!

                                                                                                                                                                              Koostas ja eestindas toimetus
                                             
  Allikas: legitim.ch

Jennifer Jaynesi kirjutatud raamatud   Allikas: Vikipeeda
                                                                                                                                             

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP