RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 31. jaanuar 2020

Jürgen Ligi valetas praegu Postimehe otsestuudios nii et suu suitses.

1. II sammas vähendab I samba pensione, sest 4% vahendeid sellest on pandud fondidesse.
2. Vastavalt kasvavad pensionid ka indekseerimise tulemusel igaaastaselt vähem, sest vahendid on ära võetud.
3. 50% fondidesse kogutud rahast kuulub praegu 20%le kõige rikkamatele.
4. Tähendab, KUI fondides raha hulk suurenebki ja kui pärast haldustasude mahaarvamist mingi kasv järele jääb (2018 OECD hinnangul olid Eesti penisonifondid -1,3%-lise reaaltootlusega), siis kasu on sellest KÕIGE RIKKAMATEL, kes saavad sellest allesjäänud potist proportsionaalselt oma palkadega pensionilisa.
5. Neivelt räägib matemaatilist tõtt. Väikesepalgaline, 75% inimestest, saab kogumise tõttu väiksemaks kujunenud I samba pensionile heal juhul pensionile minnes lisaks maksimaalselt kuni 12-25 eurot.
KAS TASUB ÄRA??? ÜKSKORD TULEB TÕTT RÄÄKIMA HAKATA NIIKUINII.

Neiveltil soovitus isand Ligile:
"Jürgen Ligi võiks minna kaubanduskeskusesse koos lipsustatud poistega pensioni II sammast müüma. Ainult et ilusate kiiresti kasvavate graafikute asemel tuleks näidata rahandusministeeriumi tabelit ja kolmveerandile inimestest öelda, et "andke meile iga kuu kaks protsenti oma palgast ära, riik paneb neli juurde ja seitsmeteistkümne aasta pärast saate iga kuu kuni kakskümmend viis eurot rohkem pensioni."

Allikas: Jüri Bõhm, Facebook

1 kommentaari:

Anonüümne 1. veebruar 2020, kell 11:28  

ligi elu aeg ajanud ja valetanud se reformikate komme valetada ja lubada naad mottlevad ainult oma perset soendada ja oma tasku pista aga mitte eesti rahva tuleviku peale



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP