RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 15. jaanuar 2020

Mart Helme erakonna talvepeol: iga meie saavutus toob juurde neid, kes mõistavad, et me võitleme Eesti püsimise eest

Mart Helme kõnelemas erakonna talvepeol 12. jaanuaril 2020

EKRE peab võitlust, et Eesti jääks püsima rahvusriigina ega poleks vaene ja kellegi käske täitev ääremaa, ütles Mart Helme laupäeval Tallinna lauluväljaku ruumides toimunud EKRE talvepeol.

„Me peame võitlust, mis on meist kordades suurem. See on selle Eesti rahva osa võitlus, kes meie peale loodavad. See on ka selle osa Eesti rahva võitlus, kes esialgu võib-olla ei oska meie peale loota, sest nad loevad ajalehtede pealkirju ja lasevad ennast sellest eksitada. Aga uskuge mind, iga meie saavutus toob juurde neid, kes saavad aru, et me ei võitle iseenda võitlust, vaid Eesti rahvusriigi püsimise võitlust,“ ütles Helme.

„See on raske võitlus, sest me näeme, et maailma laguneb meie silmade all koost lahti. Siin ei ole võimalk ajusurnud poliitikat teha. On vaja julgust, südikust, pealehakkamist, ja ma näen ainult ühte erakonda Eestis, kel seda on – see on meie erakond.“
Helme sõnul on EKRE erakond, kes on tulnud muutusi ellu viima. „Muutusi, et me püsima jääksime, muutusi, et Eesti ei oleks vaene ääremaa, kellestki sõltuv, kellegi käske täitev. Vaid et Eesti oleks riik, kus iga eestlane võib uhkusega öelda ükskõik kellele maailmast: ma olen eestlane.

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna tänavusel talvepeol osales üle 550 inimese. Üles astus ka EKRE segakoor ning üllatusesineja Tõnis Mägi. Õhtut juhtisid Kairet Remmak-Grassmann ja Urmas Simon.

UU

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/eesti/fotod-mart-helme-erakonna-talvepeol-iga-meie-saavutus-toob-juurde-neid-kes-moistavad-et-me-voitleme-eesti-pusimise-eest/

1 kommentaari:

Anonüümne 18. jaanuar 2020, kell 11:55  

Helmekesed, kuidas jääb pensionitõusuga? Kas järjekordne kummina veniv lubadus? Sajad tuhanded inimesed ootavad, kas teate! Seni on ju kõik muutusteta, ka riigis tervikuna.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP