RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 23. jaanuar 2020

MATTI ILVES: George Soros on nimetatud Ukraina 2. mõjukaimaks tegelaseks

Ukraina silmapaistev uudisteorganisatsioon on nimetanud vasakpoolsust toetava, üleilmastumist toetava Avatud Ühiskonna Fondi taga asuvat meest George Sorost teiseks mõjukaimaks tegelaseks Ukrainas, otse riigi riigipea Volodõmõr Zelenski järel.
Kiievis asuv ajaleht Vesti nimetas oma hiljutises teoses „100 kõige mõjuvõimsamat inimest ja sündmust Ukrainas” valimisel Ungari-Ameerika miljardäri finantseerija ja ühiskonnainsener George Sorose riigis  teisele kohale.

Ukraina uudisteväljaanne seostab globalistliku miljardäri positsiooni nimekirjas tema erakordsel mõjul kogu riigis toimuvatele sündmustele kümnete tema rahastatavate poliitiliste organisatsioonide, aga ka tema toetatavate ministrite kabineti poliitikute kaudu.
Soros on Ukraina poliitikasse sekkunud ligi kaks aastakümmet, kaitstes niinimetatud “universaalseid väärtusi”, millel puudub “riiklik jurisdiktsioon”.

Uudisteväljaandes märgiti, et Sorose Avatud Ühiskonna Fond rahastas Gruusia endist presidenti ja Odessa piirkonna endist administratsiooni juhti Mikheil Saakašvilit, president Zelensky nõunikku Svetlana Zalatšukki ja mõjukat EL-i pooldavat ajakirjanikku Mustafa Nayyemit, meest, kes nimetati hiljuti Ukraina kaitseettevõtte Ukroboronprom peadirektori asetäitjaks.

Värskes intervjuus New York Timesile ütles George Soros, et natsionalistid-populistid, nagu Donald Trump, Itaalia Matteo Salvini ja Ungari Viktor Orban, on ajutised hälbed ning globalism hävitab lähiajal natsionalismi.

Natsonalistid-rahvuslased ei ole sugugi ajutised, vaid globalism ja globaistide võim on ajutine nähtus, nüüd on see juba täiesti selgelt näha. Niipalju arvan vastukaaluks Sorosele.

Kasutatud allikas: https://voiceofeurope.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP