RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 22. jaanuar 2020

Sattusin seda uudist lugema

Sattusin seda uudist lugema mõnda aega tagasi ja kuidagi ei andnud rahu küsimus, millena meile hakatakse serveerima Kersti puhkusereisi Antarktikasse.
Tõesti - üle 18 tuhande kuus palka ja tagatisi saav ametnik reisib riigi raha eest, kuigi riigi elanikel just kõige paremini ei lähe.

Reis pole ju odav ning iga sendi kulutamine riigis, kus suur hulk rahvast elab alla vaesuspiiri, peaks olema meile otseselt või kaudselt kasulik!?
Ja siis, justkui oleks keegi mu palveid kuulnud, sattusin "Ringvaates" nägema saatelõiku, kus Kaljulaiu tseremooniameister Taavi Linnamäe rääkis Reikopile, miks reis on "Eestile vajalik ja kasulik".

Eesmärke olla kolm:
Esiteks läheb Kaljulaid Antarktikaase "Eesti lugu rääkima". Kahjuks jäi vähimagi selguseta, kes seda lugu kuulama hakkavad? Antarktika avastamisest saadik seal märkimisväärseid rahvakogunemisi korraldatud pole, ju nüüd asjad muutuvad. Suuremad sealsed kogukonnad moodustavad pingviinid ja loivalised; näis, äkki siis neile?
Teine eesmärk olla "ID-kaardi tutvustamine". Antarktikas on see kindlasti väga vajalik; kujutan ette, et seal võib ID-kaardiga soojem olla küll.
Kolmas eesmärk olevat "kliimaprobleemide tutvustamine Antarktikale".

Seda viimast, nagu ka kogu eelnevat jama, on nii keeruline kommenteerida, et ma ei hakka üritamagi.
Maksumaksja rahast on lihtsalt kahju...

Allikas: Kaarel Hansberk, Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP