RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 11. veebruar 2020

MATTI ILVES: EOROOPA LIIT LAGUNEB ÕIGE VARSTI

Siin ei ole mingit kahtlust, Suurbritannia on juba läinud ja lähevad ka teised. Pealegi valitsvad Euroopa Liitu andetud ametnikud, kes on liitriike meelitanud vaid raha ja õitsenguga. Nüüd on sellega lihtsalt lõpp ja EL laguneb rahanduskriisis, sest selleni viib Euroopa Keskpanga pidev eurode juurdetrükk.
Euroopa Liit 1. veebruarist 2020

Geniaalne Napoleon püüdis kungi luua midagi sarnat, kui on EL praegu. Sõjaga see tal ei õnnestunud. 16. oktoobril 1813 aastal algas Leipzingi juures tasandiku suurim lahing kogu Napoleoni-epopöas, "rahvaste lahing", nagu seda tollajal Saksamaal nimetati.
Esimest korda pidi Napoleon aru saama et suur impeerium on kokku varisenud (mitmekordne liitlaste arvuline ülekaal), et on purunenud maade ja rahvaste kirev konglomeraat, mida ta nii palju aastaid oli tule ja mõõgaga püüdnud kokku liita üheks impeeriumiks.

Euroopal saab lihtsalt raha otsa ja raha juurdetrükil on õige pea piir käes. Siin ei ole mitte midagi imestada, sest kõigi rahvusriikidest mittehoolivate impeeriumide lõpp on ikka ühesgune - lagunemine.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP