RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 25. märts 2020

Milleni võib vasakpoolne sopameedia langeda – EPL/Delfi kirjutab “EKRE unistuste kriisist”

Üks väljaanne on jõudnud täiesti kloaagi servale.

Riigilt raha manguv erameedia võiks sellest suu puhtaks pühkida – maksumaksja ei peaks andma sentigi väljaandele, kes poogib raske kriisi tingimustes ühele poliitilisele jõule külge kriisidest unistamise.
“Kriis on EKRE jaoks loomulik keskkond, kus nad ujuvad nagu kalad vees,” kirjutab vasakäärmuslik Eesti Päevaleht. Kas “ajakirjanik” Vahur Koorits usub tõesti, et rahandusminister tahab praegu “magusa võimu ” nimel olla olukorras, kus tema otsustest sõltub tuhandete inimeste hakkamasaamine lähiaastatel?

Ainult haige inimene võib eeldada, et keegi üritaks inimeste kannatuste arvel kasu lõigata, ja tundub, et Delfi/EPL-i ongi sellised inimesed koondunud – nemad kasutavad kriise ära, et inimeste hinged täis lasta.
Olukorras, kus inimesi kutsutakse üles pandeemia olukorras sellele vastu seismiseks koonduma, on EPL/Delfi suhtumine näide ehtsast ühiskonna lõhestamisest ja vastavatele abinõudele vastu töötamisest.
Alljärgnev arvamusavaldus pärineb sotsiaalmeedias tuntud poliitikavaatlejalt Harri Kingolt ja Uued Uudised kirjutavad sellele kahe käega alla.
“Lugedes EPL ja Delfi pealkirju saab aimu, kui kallutatud on meie nn. peavooluajakirjandus. Nagu EPL-i ja Delfi artikli pealkiri ütleb, et praegune koroonapandeemia olevat kriis, millest EKRE on unistanud. Ehk: mida EKRE on tahtnud.

Pealkiri ütleb, et EKRE-le loeb üksnes poliitiline reiting. EKRE-l olevat täiesti ükskõik, kui palju inimesi on haigestunud, kui paljud neist surevad, millise majandusliku kuristiku põhjast me ennast lõpuks leiame. EKRE-le olevat pandeemia vaid võimalus parandada oma hetkeseisu poliitilisel malelaual. EKRE-t ei huvita selle poliitilise mängu hind.
Nii arvab “ajakirjanik” Vahur Koorits. Nii arvavad nii EPL-i kui Delfi toimetus. Kui nad nii ei arvaks, nad sellist absurdi ei avaldaks. Aga nad avaldavad. Sest nad arvavad.
Sellise mõtte ja vaate paiskamine eesti rahva ette on ilge. See on minu jaoks hinnatav juba Vahur Kooritsa ja mõlema toimetuse kollektiivse mentaalse hälbena. See ei ole normaalne.

Kui tavaline inimene kirjutab kellegi teise kohta, et too on lollike, siis võib juhtuda, et see kirjutaja tiritakse kohtu ette ja temalt mõistetakse välja tuhandeid eurosid kahjutasu, sest ta justkui solvas kedagi õrnahingelist, kes solvus ja sai sellest “lollikesest” raske hingetrauma. Kui meie nn. peavoolu meedia kirjutab aga ühe erakonna kohta puhast laimu, siis on justkui kõik korras?
Vahur Koorits, EPL ja Delfi peaksid juba homme seisma kohtulaua ees ja sellise ränga vale ning laimu eest saama maksimaalse karistuse.

Tegelikkus on ju 100% vastupidine sellele, mida nad väidavad: need on EPL, Delfi ja Vahur Koorits, kes kasutavad pandeemiast tingitud rasket kriisi ära oma madalatel poliitilistel eesmärkidel. Teisiti sellise jama avaldamist EKRE kohta mõista pole võimalik. See on küünilisuse tipp.
Aeg on raske, probleeme on miljon, aga ma väga loodan, et EPL, Delfi ja Vahur Koorits tiritakse kohtulaua ette ja nad pannakse sellise laimu kirjutamise ning avaldamise eest vastutama. Seda täie rauaga. Sest nende tegu on räige. Ma ei oska muud analoogiat sellele tuua kui marodöörlus sõjaseisukorras – alatusest alatum alasti omakasulisus.
(Märkus: sõjaseisukorra ajal lastakse marodöörid maha kohapeal – seda hinnatakse sedavõrd raskeks kuriteoks.)”

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/eesti/milleni-voib-vasakpoolne-sopameedia-langeda-epl-delfi-kirjutab-ekre-unistuste-kriisist/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP