RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 12. märts 2020

Rootsi otsustas oma elanikkonna nakatada koroonaviirusesse

Eile 11.3.2020 saabus uudis – Rootsi satanistlik valitsus otsustas elanikonna nakatada koroonaviirusesse. Kui Hiina ja Itaalia võitlevad, siis Rootsi valis teise tee – ei tee midagi. Viiruse testide tegemine lõpetatakse, mitte mingeid liikumis-, reisimis- ja kogunemispiiranguid, mitte vähemalt senini. Igaüks võib põdeda ja surra oma parima äranägemise järgi. Selline korraldus toob kaasa varem või hiljem arstiabi ja haiglaravi lakkamise, sest haigeid ja surijaid ei ole kuhugile panna ja nende jaoks ei jätku ravimeid ega arste. Võib oletada, et see tegevus(etuse)kava on tulnud satanistlikelt maailma varivalitsejatelt, kes on muutunud Hiina ja Itaalia otsustavate abinõude pärast närvilisteks, et inimhulgad ei sure piisavalt kiiresti. Eesti bilderberglane Ratas teeb ilmselt täna 12.3.2020 sama avalduse, mis Rootsi võimud. Vaata kindlasti filmi.


Rootsi eilne 11.3.2020 viimane siseriigi koroonasse nakatumise statistika:

LÄN SMITTADE
Stockholm 207
Västra Götaland 48
Skåne 25
Värmland 22
Jönköping 13
Halland 9
Uppsala 8
Västernorrland 6
Örebro 5
Västerbotten 5
Gävleborg 2
Norrbotten 2
Sörmland 2
Kalmar 2
Östergötland 1
Jämtland 1
Kronoberg 1
Dalarna 1
Blekinge 1
Totalt  361
Siit on näha, et viirus levib riigisiselt ja takistamatult. EESTIL ON AINULT ÜKS VÕIMALUS: LÕPETADA KOHESELT INIMESTE LIIKUMINE ROOTSI SUUNAL.
Itaalia statistika 11.3.2020: covid-19 -sse nakatunuid 12.462, neist 827 on surnud. Eelmise ööpäevaga oli 2 313 uut nakatumist ja 196 inimest suri, mis on rekord, hoolimata rangetest abinõudest, siit võib aimata, mida juhtub ilma nendeta. Koroonaviirus on suure tõenäosusega biloogiline relv, mille üks arvatav kokkupanija suri kummaliselt veebruari alguses.


Koostas: Jaan Hatto

1 kommentaari:

Unknown 13. märts 2020, kell 08:57  

According to Stanford Medical, It's in fact the one and ONLY reason this country's women get to live 10 years longer and weigh on average 42 pounds less than us.

(And really, it has totally NOTHING to do with genetics or some hard exercise and EVERYTHING around "HOW" they eat.)

BTW, What I said is "HOW", and not "what"...

Tap this link to see if this easy quiz can help you discover your true weight loss possibilities



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP