RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 1. aprill 2020

Jaak Madison Vilja Kiislerist: selliseid eluvorme nimetatakse parasiitideks

Euroopa parlamendi saadik Jaak Madison.

Euroopa Parlamendi saadik Jaak Madison kirjutab sellest, kuidas riigilt raha nõudvad ajakirjanikud samas valitsust sõimavad.
“Ideoloogilised propagandistid, kes ehivad end ajakirjaniku sulgede ja tiitlitega teevad väsimatut tööd võitlemaks kas valitsuse või mõne konservatiivse erakonna vastu. Tuleb kriis. Suur kriis. Meediaväljaannete sissetulekud hävivad ja löögi alla satuvad nende propagandistide ehk nii-öelda ajakirjanike palgad.
Seejärel ilma igasuguse häbitundeta teevad nad käsi pikalt ees avalduse palkade maksmiseks saada valitsuse toetust. Neil pole ju mingit au- ega häbitunnet, kuna nad on ideoloogilised propagandistid. Neid ei huvita nende eelnevad väljaütlemised või kirjatükid, millega nad on professionaalseid ajakirjanikke häbistanud. Nad ei mõtle sellele, et ajakirjandus peaks olema valitsusest või valitsusparteidest sõltumatu, mida nad ju ei pruugi olla, kui uueks palgamaksjaks osaliselt saaks valitsus.

Selle olukorra taas perfektne näide on Vilja Kiisler, kes täna tegi arvamusavalduse kõige ausamas ja parimas väljaandes nimega Delfi, et valitsus plaanivat piirama inimõigusi ja sõnavabadust. Samas meeldiks Kiislerile, et see sama valitsus maksaks osa tema palgast kinni? Selliseid eluvorme nimetatakse parasiitideks.
Lisaks sellele kõigile ma lisan, et Eestis on ülimaks seaduseks põhiseadus või vähemalt peaks olema ja seal on inimõigused ja sõnavabadust tugevalt kaitstud. Selleks ei ole vaja iga hinnaga kiigata kuskile kaugele konventsioonide järele.”

Allikas: https://uueduudised.ee/arvamus/repliik/jaak-madison-vilja-kiislerist-selliseid-elusvorme-nimetatakse-parasiitideks/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP