RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 16. juuni 2020

Räägime asjast

“Räägime asjast” 14.06.2020
https://www.mixcloud.com/raadiosaade/r%C3%A4%C3%A4gime-asjast-14062020/

"Räägime asjast" 07.06.2020
https://www.mixcloud.com/raadiosaade/r%C3%A4%C3%A4gime-asjast-07062020/

Read more...

pühapäev, 14. juuni 2020

MATTI ILVES:Itaalia luure hoiatab Liibüas 20 000 migranti, kes on valmis Euroopasse tungima

Vähemalt 20 000 praegu Liibüas viibivat ebaseaduslikku migranti on valmis lähinädalatel Euroopasse purjetama, hoiatasid Itaalia luureagentuurid.

Itaalia endine siseminister ja populistliku Liiga partei juht senaator Matteo Salvini on see mees, kes tõi selle teabe rahva ette, öeldes: „Meie salateenistused annavad sissetungi äratuse, vähemalt 20 tuhat immigranti on valmis lahkuma Itaaliasse. ”

Itaalia ajalehe Il Giornale teate kohaselt märkis Salvini ka seda, et luureteenistuste kohutav hoiatus tuleb seetõttu, et Itaalia sadamad avati uuesti valitsusväliste organisatsioonide sisserändajate taksodele ja alles mõned nädalad pärast seda, kui Itaalia vasakpoolsed valitsusasutused andsid amnestia 600 000 illegaalsele rändajale .
Sellel aastal Itaaliasse saabunud sisserändajate arv on Il Giornale sõnul eelmise aastaga võrreldes järsult tõusnud. Vahemikus 1. jaanuar st ja 5. juuni th , kokku 5461 ebaseaduslikku sisserändajat maandus Itaalia kaldal, üles 1878 samal perioodil eelmisel aastal. See on vaid 200 protsenti enam kui ühe aastaga.

Kahjuks võivad Itaalia luureagentuurid alahinnata seda, kui palju illegaalseid rändajaid on Euroopasse tungimiseks valmis ja ootavad. Juuni alguses soovitas ÜRO uimastite ja kuritegevuse vastu võitlemise amet (UNODC), et umbes 650 000 Liibüa migranti ootavad Vahemere kaudu oma teed Euroopasse, nagu varem teatas Voice of Europe.

Laupäeval teatas sakslastest pärit sisserändajate vedu pakkuv MTÜ Sea-Watch, et on lahkunud Itaalia Messina lõunasadamast, et minna Liibüa poole, et migrante korjata ja nad Euroopasse tagasi tuua.

“# SeaWatch3 seab purje! Pärast enam kui kolm kuud Messina sadamas suundume lõpuks uuesti otsingu- ja päästevööndisse Liibüa rannikust põhja poole, ”tweetles vabaühendus.

Päev tagasi teatas Voice of Europe , et kolm sisserändajat, kes viidi Sea-Watchi kaudu Itaaliasse, mõisteti Sitsiilia kohtus hiljuti süüdi kuritegudes, sealhulgas seksuaalne vägivald, piinamine, inimkaubandus, mõrvad ja seotus kuritegelike ühendustega.


Kasutatud allikas:: https://voiceofeurope.com/

Read more...

laupäev, 13. juuni 2020

Rassismivastased muudavad oma võitluse naljanumbriks: olla rassidel või mitte olla

Prantsusmaa president Emmanuel Macron poseerimas mustanahalisega Saint-Martini saarel – pole ju mingit rassivahet?
Rassismivastane võitlus muutub iga päevaga üha absurdsemaks kuni selleni, et võtab iseendal jalad alt – rassid olevat sotsiaalne konstruktsioon, mis olla mõeldud inimeste devalveerimiseks ja diskrimineerimiseks.
Nimelt on Saksamaal arutlusel põhiseaduse muudatus, kust vasakliberaalid tahavad välja võtta “rassi” mõiste, sest kõik olla ühtmoodi inimesed, asemele on pakutud “etnilist päritolu”.

Seda lollust kommenteerides võiks alustada sellest, et kuidas ka ei vaataks, on Aafrika inimesel nahk must, asiaatidel pilusilmad ja eurooplastel valge nahavärv. Erineme, midagi pole parata, kui just silmi kinni ei suru. Eitada võib, aga erinevus jääb.

Saksamaa immigratsioonivastased juba naeravad: pole rasse, pole rassismi. Võib ju öelda, et keegi vihakõneleja tegi vahet etnilise päritolu järgi, aga see süüdistus kõlab väga lahjalt.
Vasakliberaalid ei mõista, millise relva nad käest annaksid. “Rassism” on väga juurdunud mõiste ja selle vastu olemine paljusid ajupestuid innustav. Kui rasse nüüd järsku pole, siis kuidas nimetada inimest, kes ütleb neegrile: “Mulle ei meeldi su must nahavärv!” Värvifoob?
Küll vasakliberaalid leiavad, millise kuriteo alla mustadesse halvustavalt suhtumine viia, aga raske on midagi välja pakkuda, kui nahavärvi ja teiste väliste erinevuste olemasolu ei taheta erinevuseks pidada.
Eestis on probleem sõnaga “neeger”, mida vasakliberaalid poliitkorrektselt enam ei kasuta, küll aga need, kes lollustega kaasa ei lähe. Aga kui see sõna ära jätta, siis mida asemele panna? Must? Eestis tähendab see ju ka räpasust (“sul on käed mustad!”). Mustanahaline, mida kasutab laialdaselt ka meedia? Seegi viitab ju erinevusele nahavärvi pinnal, järsku solvuvad. Afroeestlane? See sobib ainult neile, kelle ema on eestlanna ja isa neeger.
Sõnaga “eestlane” ei tohi seostada ühtegi võõrast, sest see on ühe rahva nimetus. Kõik Eesti kodanikud ei ole eestlased, vaid mitte-eestlased saavad olla eestimaalased, nagu Venemaal on “rossijane”, mitte “russkije”. Ka Liivimaal elav eestlane ei ole ju liivlane ega Keenias elav eestlane nimeta ennast keenialaseks.

Lääne-Euroopas, eriti Prantsusmaal, võib ka sisserändaja kanda põlisrahvuse nime, kuid see on igati vale. Eriti selle tõttu, et neil on ju oma rahvus, juured, traditsioonid ja kultuuritaust endalgi olemas. Miks peaks Eestisse kolinud nigeerlane olema eestlane, kui tal on nii kodumaa (Nigeeria) kui ka rahva (ibo, hausa, joruba, fulbe) identiteet?
Nii jääbki mustanahalistel vaid üle leida oma identiteedile sobiv sõna, aga seegi satub tõenäoliselt vastuollu “rassi” mõiste kaotamisega ja jääb üle ainult “aafrika päritolu maailmakodanik”. Pikk välja öelda, aga kui “neeger” olla ei taheta, oldagu kosmopoliit.
Rassismivastased aga on mustanahalistega igati hädas, sest ühest küljest tahavad nad, et ühelgil rassil vahet ei tehtaks ja kõik oleksid võrdselt inimesed, aga samas on ju vaja pidevalt meelde tuletada neegerorjust Ameerikas, ajaloolist ülekohut ja selle kompenseerimise vajadust, ning mustade võrdsust teistega rassidega. Kuidas teha nii, et mitte rõhutada rasside erinevust, ja samas osutada sellele, et keegi teeb mingitel konkreetsetel põhjustel rassidel vahet?
Valgete privileegidest kõnelevad kontseptsioonid vähendavad mustanahaliste valikuvabadust, leiab poliitikavaatleja Joel B.Pollak. „On tekkinud kontseptsioon põlvkondlikust traumast. See on nii kohutavalt naeruväärne, kuid samas ka rassistlik. Põhimõtteliselt ütleb see, et mustanahalisena sündimine on mingisugune karistus, süü. Ja seda arusaama lehvitatakse meie peade kohal valgustatud liberalismi kõrgeima vormina.“

See tähendab, et valged vasakliberaalid, kes mustanahalisi kaitsevad, loovad nende ümber just väheväärtuslike inimeste kuvandi. Nii arvab ka semiootikaprofessor ja riigikogu liige Mihhail Lotman: “Osa antirassistlikust diskursusest valgete poolt käsitleb mustanahalisi kui mittetäisväärtuslikke. Neile tuleb rääkida muinasjutte, mis neile meeldib ja mitte seda, kuidas asjad tegelikult on. Ja see on suur probleem. Ja see, kes isegi osutab sellele probleemile, nagu mina praegu, riskib sellega, et saab rassisti sildi külge.”
Eestis üritavad “kõigieestlased” juba pikemat aega leida rassismi ja kui seda ei suudeta, siis tekitatakse ise. Nii küsib meedia eesti-aafrika segaverelistelt ja siinsetelt neegritelt alati, et kui palju nad on rassismi kogenud – nii pannakse need inimesed alateadlikult seda kartma, otsima ja “märkama”.
Õnnelikumaks ei saa sellest keegi, vaid seda erinevust süvendatakse veelgi, sest musta taustaga inimesed on vasakliberaalide poolt valveseisundisse seatud, kuigi selleks põhjust pole siiani olnud. Põhjused otsitakse ja leitakse.
“Kõigieestlased” vääriksid ka kapo tähelepanu, sest nad on oma alusetu vihaõhutustegevusega siinse mustanahaliste kogukonna ärevile ajanud ja selle äärmustegevuse suunas lükanud – väitis ju Eestis elav mustanahaline Jene Walker, et siinne politsei on võimeline tapma, mis on otsene üleskutse politsei vastu olema. “Black Lives Matter” liikumise väide, et “kõik mendid on tõprad” võib siinse musta seltskonna ruttu radikaliseerida ja märatsema panna, eriti kui arvestades, et nad tulevad sõdivatest riikidest (Nigeeria).

Rassismivastane võitlus on vaatamata oma õilsatele loosungitele vägagi ettearvamatu, radikalismi kalduv, vägivallaohtlik ja äärmuslik. Eestis pole seni mustanahalist kogukonda olnud, see on läbi ülikoolide siia tekitatud ja juba on see muutumas julgeolekuohuks, mis eeldab, et selle kasvule tuleb piir panna. Nagu ka äärmuslusele rassismivastase sildi all, mis on ise absurdist kubisev.

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/maailm/rassismivastased-muudavad-oma-voitluse-naljanumbriks-olla-rassidel-voi-mitte-olla/

Read more...

Rootsi ja Poola on ainsad Euroopa riigid, kus pole koroona nakatumiste tippu veel olnud

Rootsi ja Poola on ainsad riigid Euroopas, kus nakatumistes pole viimase kahe nädalaga langust olnud. Teistes Euroopa riikides on nakatumiste tipp ära olnud.
Rootsis ja Poolas on Euroopa haiguste kontrollikeskuse ECDC andmetel viimase 14 päeva nakatumiste arv olnud suurem kui varem. Teistes Euroopa riikides on nakatumiste arv võrreldes 9. aprilli tipuga kukkunud kuni 80 protsenti, vahendab Euronews.
 ECDC andmetel võib Rootsi tõus olla seotud suurema testide hulgaga, kuna Rootsis on varem teste tehtud suhteliselt vähe. Rootsi ei kehtestanud epideemia algul piiranguid, vaid lootis inimeste enda initsiatiivile nakkust vältida.

Poolas on nakatumiste arv kasvanud seoses haiguspuhangutega söekaevandustes. Ainuüksi läinud nädalavahetusel tuli Poolas juurde 1150 uut nakatumist ja vähemalt pooled neist olid kaevandustöötajad. Vaatamata suurele nakatumiste arvu kasvule teatas Poola, et avab 13. juunil piiri teiste Euroopa Liidu riikidega. Reisijaid Poolas enam karantiini ei panda ja neid kontrollitakse pisteliselt.
Poolas hakati piiranguid leevendama maikuu keskel. Praeguseks on Poolas tuvastatud 28 577 koroonaga nakatumist ja 1222 koroonasurma, Rootsis aga 49 684 nakatumist ja 4854 surma.

Read more...

Tabel: homoaktivistid on saanud valitsuselt 10 aastaga miljon eurot

Sotsiaalminister Tanel Kiik koos ministeeriumi kantsleri Marika Priske ning võrdsuspoliitika osakonna juhataja Liina Kanter. Foto: Objektiiv
Sotsiaalministeerium oli SAPTK nõudmisel sunnitud välja andma info, et ajavahemikus 2009–2019 on homoaktivistidele rahalist toetust antud üle miljoni euro. Praeguses valitsuses on aga homoaktivistide peamiseks eestseisjaks kujunenud sotsiaalminister Tanel Kiik, kelle kaitsva tiiva all homo- ja sooideoloogiat propageerivate ühingute riiklik rahastamine jätkub.
Koroonakriisi vallandudes kadus valitsuse sisevastuoludest vähemalt nähtaval kujul küsimus sellest, mis saab kolme homo- ja sooideoloogiat edendava võltskodanikuühenduse – Eesti LGBT Ühingu, Eesti Inimõiguste Keskuse ja portaali Feministeerium haldava MTÜ Oma Tuba – riiklikust rahastamisest.
Teatavasti otsustas Riigikontroll SAPTK märgukirjast lähtudes ja põhjalikule analüüsile tuginedes juba veebruari alguses, et Sotsiaalministeeriumi kaudu nimetatud ühingute riiklik rahastamine hasartmängumaksust laekunud vahenditest on vastuolus hasartmängumaksu seadusega, sest neile toetuse andmise aluseks olevate projektide sisu ei paigutu hasartmängumaksu seaduses (§ 7 lg 4 p 2) ette antud kasutusalade loetelu alla.

Lugege edasi siit: https://objektiiv.ee/tabel-homoaktivistid-on-saanud-valitsuselt-10-aastaga-miljon-eurot/

Read more...

reede, 12. juuni 2020

Markus Järvi: häda kaitstavale, kes oma kaitsjatega ei nõustu!



Kui sotsiaalse õigluse sõdurid on lavale astunud ning kuulutanud end kord tööliste, kord homoseksuaalide, kord mustanahaliste või mõne teise inimkoosluse huvide kaitsjaks, pole kaitstavatel endil enam palju sõnaõigust ja vastuvaidlemise ruumi järele jäänud, märgib Markus Järvi nädalakommentaaris.

Read more...

KUUM: Soome laseb Eestiga reisimise vabaks

Soome valitsus otsustas täna lasta reisimine vabaks alates esmaspäevast, 15. juunist Eesti ja teiste Baltimaadega. Nendesse riikidesse võib edaspidi sõita ilma karantiini nõueteta.
Lisaks Baltimaadele saab Soomest esmaspäevast alates vabalt sõita Norrasse, Taani ja Islandile. Rootsiga veel piiri avada ei saa, ütles siseminister Maria Ohisalo.

 Välisminister Pekka Haavisto ütles, et otsusest on teavitatud teiste riikide juhtkonda ning Baltimaades võeti Soome otsus rõõmuga vastu. Haavisto ütles samas, et valitsus soovitab vältida tarbetut reisimist, välja arvatud Norrasse, Taani, Islandile, Eestisse, Lätti ja Leetu. Rootsi olukorda jälgitakse ja ollakse ühenduses Rootsi juhtkonnaga.

Soome transpordi- ja kommunikatsiooniminister Timo Harakka ütles, et praegune avamine on „Baltimaad pluss”, aga peale jaanipäeva on kavas uuesti asi üle vaadata ja siis võib otsus olla „Schengen miinus”. See tähendab, et juuli algusest võib tulla võimalus reisida laiemalt Euroopasse. See on oluline lennufirma Finnairi jaoks.
Seni oli Soomes lubatud Eestiga vaid tööalane ja muu vältimatu reisimine. Soome naastes tuli järgida kahe nädala pikkust vabatahtlikku karantiini. Eesti lasi Soome reisimise vabaks 1. juunil, siis kadus ka karantiini Rootsist võib tulla Soome, kui Soomes on kinnisvara või sugulastele külla, aga siis peab järgima karantiini reegleid.nõue Soomest naasmisel.


Read more...

R.M. Ungern: Asi läheb aina huvitamaks.

EPL seltsimehed arutavad tõsimeeli, et Winston Churchill ja Mahatma Gandhi olid rassistid.
Mis meil siis on?
AntiFa seega väidab, et Adolf Hitleril oli õigus, et Saksamaa sõdiski "plutokraatiate" vastu.
Briti Impeerium oli rassistlik, mida juhtis rassist. USA rassistlik riik, "ebaõnnestunud sotsiaalne eksperiment", nagu väidab "Postiseltsimehe" neorassist Margus Parts...
Seega nii Saksamaa kui eriti veel Jaapani võitlus oli Püha ja õigustatud?
Ja kui USA ja Briti Impeerium olid rassistide poolt juhitud rassistlikud riigid, kas see tähendab, et ka sõdurid olid rassistid?

Nii et läheb lahti Teises Maailmasõjas hukkunud sõdurite mälestusmärkiide lõhkumiseks?
Btw, Aristoteteles, Platon, Thrysillides, Polybius, etc, tglt kogu antiikkiltuur on plaanis kuulutada "rassistlikuks".
Arutelud pidid käima, kas mitte Akropol ja Colosseum maha lõhkuda, samuti enamus kirikuid, ntx Sixtuse kabel, kuna Paavstid olid rassistid.

Kuidas suhtub India Mahatma Gandhi teotamisse ja "rassistiks" kuulutamisse, saab olema huvitav jälgida.
Nii vaadake veel Pühavaimu etc kirikuid, kuniks Reformierakond ja Gaspar Shabad nad maha põletavad.
Aga asemele tuleb selle seest AntiFa poolt rajatud Adolf-Hitler-Strasse...koos mošeega loomulikult...
Huvitaval ajal elame.

Allikas: Facebook

Read more...

neljapäev, 11. juuni 2020

MATTI ILVES: Tiit Madisson ja "Nõmme Raadio" mälestuspink

Tiit helstas mulle paar päeva tagasi ning teatas, et mälestuspingi paigutamisest on tehtud igasuguste provokatsioonide kartuses väga suur saladus. Saladus olnud isegi nii suur, et kohe isegi tema ei saanud pingi paigutamise kellaaega teada, et ka kohale minna ja paar sõna ütelda!

Read more...

Jaak Madison: Eesti ühiskonna poolehoid Euroopa ühtsele migratsioonipoliitikale on olematu

Jaak Madison Brüsselis.
 Euroopa Parlamendi liige Jaak Madison (EKRE) ütles suures intervjuus ERR-ile muu hulgas, et talle läheb väga tugevalt korda, milline on meie legaliseeritud perekonna mudel või kas me legaliseerime de facto uue abieluvormi – see on ühiskonnale oluline, kuna räägime ühiskonna alusväärtustest, räägime meie sotsiaalsetest normidest.
„Kahtlemata, kui näeme, et avaliku arvamuse uuringu järgi 70-80 protsenti inimesi ei toeta näiteks kooseluseaduse lõplikku rakendamist läbi rakendusaktide, siis ei pea hiromant olema, et näha – Reformierakond oli üks selle initsiaatoreid ja eestvedajaid,“ rääkis ta, „Kui tahame ühiskonnas uut konflikti ja poleemikat tekitada, siis võtamegi rakendusaktid vastu.“

Teine oluline teema EKRE jaoks on migratsioon. Jaak Madison rääkis, et lähipäevil peaksid Euroopa Komisjon ja Saksamaa tulema välja oma paketiga, mis puudutab migratsiooni ja põgenikekriisi lahendamist. Kuna 1. juulist algab EL-is Saksamaa eesistumine, on arvatud, et Saksamaa üritab nende kuue kuu jooksul võimalikult palju ära teha. Nende ärategemine tähendab kokku leppimist ühtses migratsioonipoliitikas.
Madison: „Kui vaatame Eesti avalikku arvamust ja ühiskonna toetust sellele ideele, siis see on olematu. Siin on väga suur vastasseis. Arvestades, et Reformierakond oli 2015-2016 avasüli nõus Euroopa Komisjoni pakutud kvoodisüsteemiga, siis kui nemad oleksid praegu valitsuses koos Keskerakonnaga ja peaministripartei, näeksime uut konflikti.“
Veel rääkis Madison euroskeptikuna, et Euroopa Parlament on loodud sellise toreda institutsioonina, kus on väga mugav veeta 65- või 70-aastaselt oma pensionipõlve. Kus sult ei nõuta suurt midagi ja enamus seal isegi ei viitsi midagi teha, sind saadetakse lihtsalt preemiana viimasele puhkepaigale. Oled seal ja kogud endale pensioni.

„Mina siiski arvan, et kui tahta teha poliitikat, siis poliitikat tehakse vabariigi valitsuses, mitte europarlamendis, mis on suur jutukoda, kus väga palju väljendatakse oma arvamust, millest keegi midagi ei hooli, mis midagi suurel määral ei mõjuta,“ lausus Madison, kes ise on 29aastane. „Kui oled veel noor ja energiline, on jõudu ja jaksamist, siis on tunduvalt mõistlikum oma aega ja võimalusi kasutada mujal kui Euroopa Parlamendis.“

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/jaak-madison-eesti-uhiskonna-poolehoid-euroopa-uhtsele-migratsioonipoliitikale-on-olematu/

Read more...


Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP