RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 30. november 2010

SELLINE VÕIKS JUBA LÄHIAJAL OLLA EESTI ARMEE



Henn Põlluaas kirjutab: "Kaiteväe ja Kaitseliidu ehk Eesti kaitsevõime arendamisele kodaratesse loobitud lugematutest kaigastest ei hakka siinkohal rääkimagi."
Eriti naljakas on lugu Eesti meraväe arendamisega. Meil on kaks staabilaeva (teine staabilaev osteti Rootsist, ehitati ümber miiniveeskaijast) ja 3 miinijahtiat, viimaste eest maksime miljard krooni ja meie kaitsevõimele pole neist mingit kasu. Üksikuid miine, mis on meie territoiaalvetes, võinuksid edukalt kokkukorjata vanad Saksamaalt kingituseks saadud miinitraalerid.
Naljakas on veel see, et mereväele kavatsetakse osta kiirkaatreid?! Mina arvan, et neid on vaja sõjaolukorras riigijuhtide kiireks põgenemiseks maalt.
Eesti merevägi vajab tegelikult miiniveeskaijaid ja raketikaatreid, see on peaaegu kõik, mida väikeriik endale lubada saab. Teistes väeliikides niivõrd kentsakaid otsuseid pole õnneks tehtud. M.I.

3 kommentaari:

Anonüümne 17. aprill 2011, kell 21:42  

Ega Simm ainuke vene agent olnud, neid on arvatavasti veel hulgi ja eriti kaitseministeeriumis- see ongi ju idanaabri kõige teravama huvi struktuur. Miks on meie kasinat kaitseresurssi kulutatud mõttetustele vajaliku asemel- see ongi vene agentide tegevuse tulemus. Tuleb vaadata, kes nende plastlaevukeste soetamise otsustasid tankide ja lennukite soetamise asemel- need ongi vene agendid.

Anonüümne 17. aprill 2011, kell 21:52  

Võetagu näiteks maadlustreener Kert, kellest sai imemoel kindral- aastaid tagasi avaldati ajalehes koopia dokumendist, mis viitab tema seotusele KGB-ga. Sellele vaatamata on mees nüüd kaitseministeeriumis kübernõunik ! Oleme sellel alal endale haaramas juhtpositsiooni liitlaste seas, luuramiskoht missugune idanaabri huvides ! Ja keegi meist, kes peaksid vastuluurega tegelema, ei tee väljagi ! Topeltmäng ?

Matti Ilves 17. aprill 2011, kell 22:33  

Jah, oletusi võib teha mitmeid. Üks on aga kindel, neist plastlaevukestest pole Eesti kaitsevõimele mingit kasu. Kiirkaatreid võib veel kasutada mereröövlite vastu ja see on ka kõik.
Mereväe arendamise näite varal näeme, et meil luuakse missioonivägesid ja kaitse jäätakse teiste hooleks, mis on vastutustundetu.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP