RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 2. detsember 2010

ALDO ROOMERE ARTIKKEL ERSP KODULEHELT

ÜLEKOHUS JA EBAÕIGLUS

 
(20.11.2010)Säravalt sulnis sinitaevas hõljuvad roosad õnnepilved. Paitav päike puudutab meid õrnalt, mitte lastes koletul UV-kiirgusel tungida meie korvamatult kaitstud viie kõige rikkama riigi sisikonda. Naeratavad vanurid libistavad oma kuldkaardid pangaautomaadi pilusse, et võtta välja oma järjekordne silmipimestavalt suur pension.
Mõnikord see õnnestubki, misjärel vanurikese pead tabab pisike kolkstus ning raha rändab näruse narkari tasku.  Paldiski paepealsel päikesepõlenud prügikoll pingutab püksirihma, aga ta värisev käsi ei suuda tabada oksa, mille taha oma rihm riputada. Nüüdseks juba igivanana tunduv küsimus „kas me sellist Eestit tahtsimegi“, on peavoolumeedia poolt lükatud kolikambri kõige pimedamasse urkasse. Peavoolumeedia. Üritaks ehk veidi ajupoolkerakesi aktiveerida. No sitta sest, et vasak ei tea, kumb on  parem ja üks teeb üht ja teine teist. MÕTLEMINE ja ühiskonnas toimuvate protsesside TEADVUSTAMINE  on normaalselt arenenud inimese tavareaktsioon välistele mõjuritele. Skeem on ülimalt lihtne: mina annan – sina võtad, või vastupidi.

Ahhaa! Hakkas häirekell hirmsat moodi kolisema?
Otse loomulikult – sest tasakaal meie siinses sootsiumis on hullult paigast ära.
Riik tellib, riik maksab ja riik juhib , nuhib ja lõplikustab kõikvõimalikud küsitlused, gallupid ja kusitlused (soome keeles on kena sõna „kusetta“), ning seejärel ruigab kartellimeedia hosiannat ja halleluujat meie jumalast kõrgemaile isakestele, kes meid roosa pilvekese pääl enne kurjuse kuristikku kukkumist veel viis sekundikest tillist tõmbavad. Tallinna Vesi. Eesti Energia. Röövlid. Mõrtsukad. Tallinna vee tõprad veega alla lasta ja Eesti Energia röövlid elektritoolile istutada. No kus sa sellega – kõik on jokk ja aus, varsti maksame tilga OMA EESTI vee eest 1 € ja ei piuksatagi, sest mingi europersevest on nõnda kirja pannud.

 Kui ma võtan oma kitarri ja hakkan teda kratsima, siis ma ARMASTAN  teda.  Ja ta saab minust aru ja vastab mulle, kõlades just nii, nagu ma soovin. Ma ei vägista oma pilli, ma usaldan teda ja tema kingib mulle oma ilusaimad helid. Ja nüüd ma küsin teilt -  valitsejad, ministrid, riigikogulased ja muud lurjused – kus on teie armastus, teie hool, teie töö OMA RAHVA JA RIIGI  ELLUJÄÄMISEKS???
Blablaballababaallabbaallaaa...- uhhaiduhhauidahhaidii, kui metsikult ülipalju lolle ja mitte iialgi täituvaid lubadusi te võite anda. Närakad olete ja närakateks jääte. Sest te olete reeturid, põhiseadusele sülitajad ja oma rahva mõrvarid. Olgu muld teile kerge.

Aldo Roomere

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP