RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 27. detsember 2010

ALDO ROOMERE: TAGUMIKUST TÕMMATUD EESMÄRGID

(23.12.2010) Esmaspäevases Nõmme Raadio lõunatunnis Margus Lepa poolt püstitatud küsimusele  meie riigi eesmärgist  vastan täie julmuse ja otsekohesusega: HEATEGEVUSEKS maskeerunud „ideaalne“ kuritegevus, mis võimaldab lurjuspoliitikutel haljale oksale jõuda ja sinna igavesti ukerdama jäädagi.

Kogu senisest sihitult sihipärasest sahkerdamisest  nõukaaja varustajate laadis, arulagedalt arvuka tölplasametnikkonna  õilmitsemisest, kõigil riigitasandeil vohavast lausvaletamisest ja aina vaimuvaesemaiks  kägarduvaist poliitloosungeist loen välja vaid üht: meil on KURITEGELIK riik, mida juhib juhtimisoskusteta KURITEGELIK valitsus ja riigikogu, samuti kuritegelik ametnikkond, kes täidab pimesi ülalt kaela sadavaid kuritegelikke käske. Mitu korda on viimase 15 aasta jooksul rikutud Põhiseadust? Valitsuse poolt, Riigikogu poolt, üksikute poliitikute või ametkondade poolt? Enne jõua uus aasta kätte, kui selle hiigelnimekirja valmis saaks.

Viimane tilk mu juba niigi koletult kobrutavasse raevukarikasse selle värdjastunud riigi vastu oli Eesti rahva kohta tatti ja sitta pritsiva lurjuse, Kremli käpiknuku Johan Bäckmanni õigeksmõistmine Eesti kohtus. See kohus teenis oma reeturliku lömitusotsusega kindlalt välja maailmameistritiitli oma rahvale hinge sülitamises.  Kuid mis seal imestada – on ju juba saanud sellelt juudakohtult õigeksmõistvad otsused kõik meie rahva ja riigi verivaenlased, alates pätt Pjotr Rozhokist ja lõpetades linternatside ning klenskistidega. Puudu on veel Stalini kuulutamine meie rahvuskangelaseks ning küüditamise liigitamine rahvaloenduse erivormi hulka.

Selliselt toimiva kohtu kõik senised otsused võiks seega kuulutada õigustühisteks, sest KES või MIS garanteerib eelnevate otsuste pädevuse mistahes tasemel, kui juba oma riigi VAENLASED igas asendis ja juhtumis õigeks tunnistatakse? Kes juhivad meie riiki? Veel hullem küsimus – kes juhivad meie riigi juhte? Kui palju ja mille eest nad neile maksavad?

Jant Savisaare venelastelt rahakerjamise ümber võtab tuure, näis, kas seekord saabki ühest riigireeturist ja kaabakpoliitikust lahti? Kuigi – väga kahtlane tundub meie üha ENSV-näolisemaks muutuvas riigilogus.
Ja nüüd see kõige suurem ja karjuvam küsimus: KUIDAS OLEKS VÕIMALIK VÕIDELDA RIIKLIKU KURITEGEVUSE VASTU? Kust võtta see jõud, see seadus ja see karistus, millega muuta kuritegelik riik taas seaduslikuks õigusriigiks?

Alles pühapäeval saime Kanal 2 kaudu nautida järjekordset superuudist, kus kaht tõelist kangelast, rahva ülimat heerost ja eeskuju näidati pikalt-laialt üksteist tümitamas. Milline ülev matsuderahe, tõeliselt nauditav ja närvekõditav spordisündmus! Miks ei mobiliseeritud vabariigi võimsamaid kultuurijõude, et näidata seda ülikultuurset sündmust kogu maailmale? MIKS EI TOIMUNUD SEE MEELIKÖITEV MATŠ SAKU SUURHALLIS? Bemmi-Kristjan ja Lädra, tõelised GIGANDID, nagu neid tituleeris Õhtuleht, oleksid ju seda väärinud!  Oo, tevased jumalad – te näete, aga te ei mürista! Järelikult pole teid olemas. Või olete samuti lootusetult korrumpeerunud ehk poliitbroileerunud. Ega ma imestakski.  Ja tatine ning lummemattunud Tallin saab veel kultuuripealinnaks! Häbi, ei oska oma kangelasi vääriliselt hinnata!

Siinkohal minu isiklik eluvormide hierarhia, alustades madalaimast eluvormist: ainuraksed; rusikraksed; poliitbroilerid. Siis on tükk tühja maad ning järgnevad kõrgemad eluvormid, näiteks roomajad.  Paraku näeme liigagi sageli, et juhtima trügivad just rusikraksed. Ega see peagi kohe kaklemises väljenduma, sest üle kahe töötava ajuraku omavad rusikraksed on võimelised rakendama oma huvides pehmeid poliitbroilereid, kes käsu ja hirmu ajel kohe ambrasuurile viskuvad.

Meie suured juhid ja õpetajad, oma punalipuliste eellaste väärikad järglased, langevad oma moraalis ja riigijuhtimispädevuses aina madalamale. Varsti, väga varsti on nad Bemmi-Kristjanile ja Lädrale väärikad vastased.
Vaadates veidi kaugemale, näeme õudusega, et pole eriti parem kusagil. Berlusconi, vana libedik ja jäär, jäi pukki, aga rahvas tuli tänavale ja hakkas möllama. Kreekas anti eksministrile korralik keretäis. Valgevenes korraldas rahvas pärast Lukašenka brezhnevlikku valimisvõitu korraliku märuli, mille miilits veriselt maha surus. Aga neil rahvustel on LOOTUST, sest nad ei anna eestlaslikult alla.

Ja täna – BIGBANKi reklaam karjub mulle telepurgist näkku: LAENUAEG ON JÄLLE KÄES! Laenake ennast surnuks ja nuumake panku!
Pank on suurim röövel. Järeldus – maailma ausaim amet on PANGARÖÖVEL!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP