RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 20. detsember 2010

BH RUZZLAND - Surkov našistidele: "Treenige oma mõistust ja muskleid"

                                          Vastus ajalehele "Moskovski Komsomolets Estonia"



Venemaa mobiliseerib PutinJugendit. Našistlike löömanoorte mobiliseerimise vajadus on taas esile kerkinud, sest WikiLeaksi kõhutuuled on puhunud lõkkele külma sõja hinguse. Vladislav Surkov, kes on venemaa presidendi administratsiooni esimene asejuht, mõistis kokkukutsutud našistidele esinedes lääneriigid hukka, süüdistades läänt kahepalgelises poliitikas venemaa suhtes.

"Me oleme saanud tunnistajateks lääneriikide silmakirjalikkuses," märkis asejuht kohtumisel noorteorganisatsioonide "Naši", "Noor venemaa", "Noor kaardivägi", "Teras", "Kohalikud" ("Наши", "Россия молодая", "Молодая гвардия", "Сталь", "Местные") esindajatega.

"Sellel ajal kui NATO summitil Lissabonis kõlasid kinnitused partnerluses ja selles, et NATO'l puuduvad ähvardused Venemaa suhtes, samal ajal kinnitatakse NATO's plaanid Balti riikide kaitsmise osas võimaliku venemaa agressiooni vastu", selgitas kremlinoortele oma mõtet Surkov.

Surkov kutsus noori üles veelgi aktiivsemalt osalema presidendi ning parlamendi valimsitest.

"Valmistuge valimisteks, treenige mõistust ning muskleid. Te võite alati arvestada meie [so Kremli - BHR] toetusele", märkis Surkov

Tema sõnul on ülesande püstitus nii Kremli ees kui kremlinoorte jaoks olnud kogu aeg üks ja sama: "Meil on (olnud) pikaajalised eesmärgid ning me ei kavatse neid muuta igapäevaselt. Meie liitlased ja vaenlased on kogu aeg ühed ja samad. Me täidame oma "Strateegia 2020" plaani etapiviisiliselt. Ja et see ellu viia, selleks on meil vaja valimisvõitu. Valimistel peavad võitma Medvedev, Putin ja "Ühtne Venemaa", vahendab Surkovi sõnu Newsru.com

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP