RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 17. detsember 2010

MATTI ILVES: EUROOPA LIIT SOODUSTAB NARKOOTIKUMIDE TARVITAMIST

EL-us ja Eesti provintsis on praegu valitsevaks ideoloogiaks liberaalne demokraatia. Asjad on alati väga pahad, kui demokraatiale hakatakse lisama epiteete, näiteks, putinlik suveräänne demokraatia. Liberaaldemokraatia juurutati Euroopas põhiliselt sotside võimutsemise aastakümnetel ja nüüd on see muutunud täielikult ainuvalitsevaks. Eestis on selle ideoloogia eestkõnelejaks eelkõige president hr.Ilves isiklikult, soovitas isegi Obamal kaitsta neid "väärtusi".
Paljudele on võib-olla üllatuseks, et see moraalitu liberaaldemokraatia soosibki narkootikumide tarbimist.  Meile räägitakse pea ülepäeva võitlusest narkomaania vastu. Kuidas on aga asjad tegelikult?
Keelatud ja karistatav on ainult narkootikumide levitamine, nende tarvitamist aga kriminaalkorras ei karistata. Loomulikult, kus on nõudmine, tekkib ka pakkumine. See kõik muudab narkovastase võitluse üsna mõttetuks, pealegi on lastud narkomaanid rahva ja ettevõtjate kallale - järjekordse annuse hankimiseks on vaja ju raha.
Sellise kahepalgelisuse paremaks mõistmiseks toon ühe Jüri Lina tsitaadi raamatust "Maailmaehitajate pettus": "Soros maksis 1993-97 vähemalt 6 miljonit dollarit USA organisatsioonidele, kes võitlevad narkootikumide legaliseerimise eest. Ta on rajanud oma instituute narkootikumide legaliseerimiseks ja surmaabi andmiseks. Nende kontorid paiknevad tema "heategevuse sihtasutuses", Avatud Ühiskonna Instituudis."
Mõningates "progressiivsetes" riikides, näiteks Hollandis, on juba "kergemate" narkootikumide (kanep) tarbimine lubatud. Kanep aga tekitab samuti sõltuvust ja üpris tõenäoline on üleminek tugevamatele ainetele.
Sellised on siis lood narkomaaniavastase võitlusega.

10 kommentaari:

Matti Ilves 12. juuni 2011, kell 15:21  

Anonüümsele kommentaatorile!
Teie kommentaare ei kustutata, kui väldite sõimu ja labasusi. Kriitikat siin ei kardeta.

Ytleja999 2. august 2011, kell 13:48  

See teie artikkle siin on absurdne. Toome näite:

"Keelatud ja karistatav on ainult narkootikumide levitamine, nende tarvitamist aga kriminaalkorras ei karistata"

Alkohol on narkootikum.
Ses suhtes, et täiskasvanud inimene võib Eesti Vabariigis alkoholi täitsa vabalt tarvitada. Samuti on hunnik legaalseid firmasid, kes toodavad, levitavad ja reklaamivad alkoholi.

Täiskasvanud inimesed võiks enne ikka mõelda ja mõisted selgeks teha, kui midagi nii julgelt kirjutama hakkavad.

Matti Ilves 2. august 2011, kell 13:55  

??

Ytleja999 2. august 2011, kell 16:01  

Ilmselt on vajalik puust ja punaselt ette näidata, hr. Ilves.

Miks te ei võitle legaalsete narkootikumide vastu? Miks te ei poolda, et alkoholi tootmine, levitamine ja tarvitamine tehtaks kriminaalseks?

Matti Ilves 2. august 2011, kell 16:23  

See ei olnud lihtsalt sissekande teema. Võidelge Teie, kui pooldate kaskusliikumist!

Ytleja999 2. august 2011, kell 16:29  

Te ju valetate artiklis.
Ütlete, et narkootikumide levitamine on karistatav, aga see pole ju absoluutne. Kas teile sobib, kui levitate pool-tõdesid?

Ytleja999 2. august 2011, kell 16:35  

Samuti on vale järgnev väide:
"Kanep aga tekitab samuti sõltuvust ja üpris tõenäoline on üleminek tugevamatele ainetele"

Näiteks füsioloogilist sõltuvust ta ei tekita. Andke teada, kui soovite tõestust.

Lävepakuteooria on samuti korduvalt ümber lükatud:
http://articles.latimes.com/2010/sep/02/news/la-heb-marijuana-20100902
http://www.ekspress.ee/news/areen/uudised/komistamine-kujutletava-lavepaku-taha.d?id=27693039

Andmeid on veel, aga ma ei hakka uputama.

Matti Ilves 10. september 2011, kell 10:44  

Usaldan siiski narkoloogide arvamust!

Anonüümne 13. november 2011, kell 23:26  

Kuidas on teie meelest seotud demokraatia ja narkootikumide tarvitamine?
Islamimaades, kus enamasti demokraatiat ei ole, suitsetatakse massiliselt hašisit ja tarvitatakse ka heroiini. Hiinas, kus 19. sajandil samuti demokraatiast haisugi ei olnud suitsetati ometigi oopiumi ning selle pahe said seal külge ka Inglise meremehed, kes selle Euroopasse kaasa tõid.
Viibisin 3 kuud tagasi ühes 90% moslemitega asustatud riigis, ning sealse politsei organiseeritud kuritegevusega võitlemise osakonna ülem andis meile põhjaliku ülevaate valdkonda puudutavatest probleemidest antud regioonis. Milles siis põhiline probleem seisnes? Narkootikumid loomulikult, kohapealne tarbimine oli vähemalt ametliku statistika kohaselt üpris mõõdukas, smuugeldamine aga toimus mõlemas suunas. Heroiin ja hašis liikus Euroopasse, sünteetilised narkootikumid aga Euroopast Araabia poolsaare poole. Rikkad naftašeigid peavad selliseid pidusid mida meie siin ettegi kujutada ei oska, aga kuna koraan keelab alkoholi, siis tuleb see asendada narkootikumidega!
Seega on jutt demokraatia ja narkootikumide vahelisest seosest üks kõige jaburaimaid asju mida mu silmad viimasel ajal lugenud on!

Matti Ilves 15. november 2011, kell 15:05  

Ma ei räägi demokraatiast, vaid praegu EL-s valitsevast moraalitust liberaaldemokraatiast. Aeg oleks see juba endale selgeks teha, need on kaks täiesti erinevat asja. EL ja nn maailmavalitsus (EL-u president van Rompuy ütles, et 2009 oli esimene maailmavalitsuse aasta) proovivad vähendada elanike arvu tervel maakeral 2...3 korda. Selleks on kasutusele võetud narkootikumid, geneetiliselt muundatud toit, vaktsiinid jne.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP