RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 20. detsember 2010

Mossad otsib ajalehe kaudu palgamõrvareid

Tundmatu Sõdur kirjutab: "Foxnews annab teada, et viimase paari päeva jooksul on Mossadi veebilehel tekkinud üle 20 vaba töökoha. Vajatakse väliagente, luureametnikke, samuti ka arvutispetsialisti.

Nõudmised: soov teha tihedaid lühikesi välisreise, loomingulisus, oskus mõelda raamidest väljaspool. Samuti ka oskus luua oma reaalsus ning mängida selles keskset rolli.
Enamik vabadest töökohtadest on Casarea üksuses, kuhu vajatakse töötajaid lahingüksusesse, samuti palgamõrvareid, nii mees kui ka naissoost. Muu hulgas osales üksus Hamasi komandöri Mahmoud al-Mabhouh tapmises jaanuaris 2010.
Lisaks on veel pakkuda tööd kõrgtehnoloogia spetsidele, kes mõistavad elektroonilise sõja ja luure tähtsust. Lahkuv liider Meir Dagan kirjutab oma veebilehel, et Mossadi põhiväärtus on nende inimesed. Mossadi töötajad peavad Iisraelile andma oma oskused, pühendumuse ja julguse. Me otsime alati parimaid ja see veeblileht on sinu teejuht. See kirjeldab Mossadi olemust ja väärtusi ning samuti selgitab, kuidas saada üheks meie hulgast.
Kõrilõikaja ametist huvitatud peaksid vajutama allolevat linki, et lugeda tööpakkumist natuke põhjalikumalt inglise keeles ja selle lõpus on ka link, mille kaudu pääseb ligi ankeedile ja saab oma CV,d täitma asuda....:D Mossad wants YOU!"

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP