RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 28. detsember 2010

NSBLOGI: Miks peame üleval parasiite?

Posted in MAJANDUS on 27. dets 2010 by Maximus Germanus Meridius
Ühel päeval täitub suurimgi karikas ja siis oleme valmis.
“Jõulutunneli” annetuste kaudu tuleb haiglal raha kerjata, päästjatel kästakase vähendatud töötasu eest teha 24 tunniseid vahetusi, enamus töötuid ei saa mingitki ümberkoolitust ega toetust, sest liberaalvõim otsustas saamatu eelarve katteks võtta töötukassalt miljardi, enam kui 20 000 last kannatavad puudust, kümned tuhanded peavad ots-otsaga kokku tulemiseks käima välismaal tööl jne, jne, aga enam kui 219 miljonit krooni mingite x-riikide elanike ülevalpidamiseks ja nende parasiitliku paljunemise toetuseks on anda küll.
Välisministeeriumi pressiesindaja ütles BNS-ile, et ministeeriumi eelarvest on tänavu väidetava “arengukoostöö” ja tarbeks antud üle 48 miljoni krooni.
Kogu Eesti ametlik arenguabi, mis arvestab teiste ministeeriumite panust on prognoosi kohaselt 219 miljonit krooni ja seda milleks? Et marionettvõim saaks suure wanna be-lusega oma võõrkapitalistidest niiditõmbajatele näidata, kui tublid ja humaansed nemad(eurokraadid) on?
 Faktiiselt liigub see raha äärmiselt kahtlaseid teid pidi piltlikult öeldes musta auku ja suuresti ka teatud eliidi kätte.
Kui otsida tõeliseid riigireetureid, siis on nendeks marionettvõim koos oma korruptiivsete kaasosalistega. Eesti rahvas ei pea üleval pidama parasiite, kelleks täna koruptiivvõim on.
Siit ka soovitus: ärge valige populistlike suurparteisid!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP